Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dan Voiculescu, concluzii dupa vizita Papei: Sa nu irosim prezentul si istoria

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu, concluzii dupa vizita Papei: Sa nu irosim prezentul si istoria

Profesorul Dan Voiculescu vorbeste cu emotie despre vizita Papei Francisc in Romania si atentioneaza ca momentul istoric al intalnirii dintre Suvernanul Pontif, Biserica Ortodoxa si crestinii trebuie. continuă pe Antena3

Luptatorul Daniel Ghita, mesaj dur pentru romani dupa vizita Papei Francisc: Ne-am ploconit ca SLUGILE in fata unui catolic. Noi suntem crestini ortodocsi si asa o sa ramanem!

Luptatorul Daniel Ghita e revoltat de atentia care i-a acordat Papei Francisc la venirea in Romania. Luptatorul K1, 38 de ani, sustine ca romanii uita ca sunt ortodocsi si s-au ploconit ca slugile.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis, dupa vizita Papei Francisc in Romania

Presedintele Klaus Iohannis transmite salutul sau tuturor celor care l-au intampinat pe Papa Francisc in Romania, aratand ca acestia au dat un exemplu de intelegere si solidaritate. Timp de trei zile, .

DANCILA DUPA VIZITA PAPEI FRANCISC: Multumesc Sanctitatii Sale pentru caldura si bucuria pe care ni le-a oferit

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, in debutul sedintei de Guvern, multumiri Sanctitatii Sale Papa Francisc pentru caldura si bucuria pe care le-a oferit in cele trei zile ale vizitei sale in Romania, dar si pentru mesajele de suflet si de binecuvantare pe care le-a transmis poporului roman.

VIDEO Cum a ramas Campia Libertatii din Blaj, dupa vizita Papei. Zeci de mii de oameni si-au luat gunoaiele cu ei

Comportament exemplar al celor peste 50. 000 de pelerini care au umplut pana la refuz Campia Libertatii din Blaj, pentru a-l vedea pe Papa Francisc. Toate sectoarele in care s-au aflat acestia au ramas curate, scrie Alba24.

LIVE VIDEO Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif, primit cu urale si aplauze de sute de oameni / O vizita istorica, la 20 de ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea - UPDATE

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei, in momentul in care acesta a coborat din avion si a dat mana cu oficialitatile care l-au intampinat. De asemenea, oamenii l-au aplaudat. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. ---------------11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. La Palatul Cotroceni va avea loc primirea oficiala. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

VIDEO LIVE TEXT Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au a

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora, spunand ca aduce un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patromoniul lor imbogatesc cultura altor tari. Pe traseul Papei s-au adunat mii de oameni, iar la plecarea de la Cotroceni Suveranul Pontif s-a oprit pentru a saluta multimea, care l-a aplaudat si i-a scandat numele. 40 La plecarea de la Cotroceni, Papa a coborat din masina pentru a saluta multimea adunata la poarta palatului13. 22 in discursul de la Palatul Cotroceni, Papa Francisc aduce un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care au plecat din tara13. 10 Presedintele Iohannis a spus, in discursul adresat in fata Papei, ca in urma cu mai putin de o saptamana destinul european a fost confirmat cu forta de romanii din tara si strainatate, iar diplomatia pontificala continua sa reprezinte un factor pacificator. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

LIVE VIDEO LIVE TEXT Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora, spunand ca aduce un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patromoniul lor imbogatesc cultura altor tari. Pe traseul Papei s-au adunat mii de oameni, iar la plecarea de la Cotroceni Suveranul Pontif s-a oprit pentru a saluta multimea, care l-a aplaudat si i-a scandat numele. 45 Papa Francisc a ajuns la Palatul Patriarhal, fiind intampinat de Patriarhul Daniel. 35 Papa Francisc a plecat spre Patriarhie, unde va avea o intalnire cu Patriarhul Daniel. 40 La plecarea de la Cotroceni, Papa a coborat din masina pentru a saluta multimea adunata la poarta palatului13. 22 in discursul de la Palatul Cotroceni, Papa Francisc aduce un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care au plecat din tara13. 10 Presedintele Iohannis a spus, in discursul adresat in fata Papei, ca in urma cu mai putin de o saptamana destinul european a fost confirmat cu forta de romanii din tara si strainatate, iar diplomatia pontificala continua sa reprezinte un factor pacificator. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua.

Vizita Papei Francisc in Romania a ajuns la final. Suveranul Pontif a plecat spre Roma cu un avion Tarom

Papa Francisc va efectua o vizita simbolica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Suveranul Pontif ajunge in Bucuresti vineri, la orele diminetii, dupa care are un program extrem de incarcat. Capul Bisericii Catolice va merge la Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj si va oficia mai multe slujbe religioase in tara noastra. UPDATE Papa [] .

Vizita Papei Francisc, detalii de culise. Ce nu s-a vazut la televizor

Vizita Papei Francisc s-a incheiat, dupa trei zile absolut uimitoare. Timp de trei zile, sute de mii de oameni au participat la evenimentele publice organizate in Bucuresti, Sumuleu Ciuc, Iasi si Blaj, de.

Live VIDEO vizita Papei Francisc in Romania. Suveranul Pontif a plecat spre Roma cu un avion Tarom

Papa Francisc va efectua o vizita simbolica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Suveranul Pontif ajunge in Bucuresti vineri, la orele diminetii, dupa care are un program extrem de incarcat. Capul Bisericii Catolice va merge la Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj si va oficia mai multe slujbe religioase in tara noastra. UPDATE Papa [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )