Libnet.ro
UNICEF

23:01

Luptatorul Daniel Ghita, mesaj dur pentru romani dupa vizita Papei Francisc: Ne-am ploconit ca SLUGILE in fata unui catolic. Noi suntem crestini ortodocsi si asa o sa ramanem!

B1 B1,
Luptatorul Daniel Ghita, mesaj dur pentru romani dupa vizita Papei Francisc: Ne-am ploconit ca SLUGILE in fata unui catolic. Noi suntem crestini ortodocsi si asa o sa ramanem!

Luptatorul Daniel Ghita e revoltat de atentia care i-a acordat Papei Francisc la venirea in Romania. Luptatorul K1, 38 de ani, sustine ca romanii uita ca sunt ortodocsi si s-au ploconit ca slugile. continuă pe B1

Papa Francisc, mesaj pentru romani: Aici, la Blaj, pamant de martiriu, de libertate si de milostivire, va aduc omagiul meu voua

Papa Francisc a transmis un nou mesaj pentru romani. Suveranul Pontif a multumit tuturor pentru primirea calduroasa din tara noastra. Dragi frati si surori, inainte de a incehia aceasta dumnezeiasca.

Daniel Ghita, reactie vehementa despre vizita Papei: Ne ploconim ca slugile in fata Papei care e catolic! Cat costa toata vizita?

Luptatorul K1, o figura extrem de populara in Romania, a avut o postare acida pe Facebook, atacand mediatizarea excesiva a evenimentului din weekend si punand sub semnul intrebarii scopul acestei vizite.

Tara europeana care isi deschide larg portile pentru romani. Salariul mediu ajunge la 6.000 de euro

Unul dintre cele mai bogate state europene, unde deja traiesc circa 30. 000 de romani, isi deschide larg portile pentru romanii care vor sa munceasca, eliminand toate restrictiile existente, incepand cu 1.

Papa Francisc, pe Campia Libertatii la Blaj. Slujba de beatificare, moment sacru pentru romani- LIVE TEXT si VIDEO

Papa Francisc a ajuns la Blaj, pe Campia Libertatii pentru a-i beatifica pe cei sapte episcopi martiri ai Bisericii Greco-Catolice. Update:Presedintele Iohannis si sotia sa, Carmen, au ajuns pe Campia.

Si-a pierdut parintii pentru totdeauna, dupa ce acestia au fost la o petrecere care s-a terminat tragic. Aveau doar 19, respectiv 23 de ani

O fetita a ramas orfana dupa ce ambii ei parinti au murit in timpul unei petreceri din Norwich, Anglia. Politia crede ca ambele decese ar avea legatura cu consumul de droguri si nu sunt considerate.

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )