Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Voiculescu iese pentru prima oara din penitenciar, la 95 de zile de la arestare

B1 B1,
Dan Voiculescu iese pentru prima oara din penitenciar, la 95 de zile de la arestare

Dan Voiculescu iese marti pentru prima data din penitenciar, la 95 de zile de la incarcerarea sa. Mogulul va fi adus in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti. Voiculescu a cerut anularea pedepsei de 10 de. continuă pe B1

Pentru prima oara in istoria SUA, o femeie de culoare va fi ministrul Justitiei

Pentru prima oara in istoria Statele Unite, functia de ministru al Justitiei va fi detinuta de o femeie de culoare. Aleasa presedintelui Bracak Obama este Loretta Lynch, procuror la New York, a anuntat, vineri,.

Contestatia in anulare depusa de Dan Voiculescu, amanata pentru 9 decembrie

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, azi, pentru 9 decembrie judecarea contestatiei depuse de omul de afaceri Dan Voiculescu prin care solicita anularea pedepsei de 10 ani inchisoare pe care a primit-o in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), potrivit surselor din presa.

Judecarea contestatiei in anulare, depusa de Dan Voiculescu, amanata pentru 9 decembrie de Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, marti, pentru 9 decembrie judecarea contestatiei depuse de Dan Voiculescu prin care solicita anularea pedepsei de 10 ani inchisoare pe care a primit-o in dosarul privatizarii.

Caru' cu vedete: Cine va fi Prima Doamna a tarii: profesoara de engleza sau jurista?; Detaliu socant despre sinuciderea lui Robin Williams. Ce au descoperit la autopsie; Keira Knightley, topless pentru prima oara: Sunt mandra de sanii mei

Primele imagini cu Andreea Tonciu dupa ce si-a operat nasul. Andreea Tonciu si-a luat inima in dinti si a hotarat sa puna capat glumelor facute pe seama nasului ei. Focoasa bruneta a mers la o clinica din Turcia unde si-a. Mick Jagger, fortat sa se opreasca din cantat! Are o infectie in gat iar urmatorul concert The Rolling Stones a fost anulat. Trupa rock The Rolling Stones si-a anulat un concert pe care trebuia sa il sustina sambata, in.

Dosarul Scandalul de la Antene. Dan Voiculescu ar putea fi scos din inchisoare si dus la Curtea de Apel Bucuresti la un nou termen al procesului

Omul de afaceri Dan Voiculescu ar putea fi scos astazi din penitenciar si dus la Curtea de Apel Bucuresti. Magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care mogulul, fiica acestuia si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, sunt judecati in legatura cu santajarea administratorului RCS-RDS Ioan Bendei.

UPDATE Dosarul ICA. Magistratii vor discuta pe 9 decembrie contestatia la executare formulata de Dan Voiculescu

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au acordat, marti, un nou termen in dosarul privind contestatia lui Dan Voiculescu la condamnarea la 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA. Surse judiciare au precizat ca afaceristul a facut cerere pentru a nu fi adus in fata instantei.

Dan Voiculescu ar putea afla astazi daca scapa de inchisoare

Omul de afaceri Dan Voiculescu ar putea afla, marti daca scapa de condamnarea la 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA. Asta dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie contestatia in anulare fomulata de seful Intact.

Curtea de Apel judeca marti contestatia lui Dan Voiculescu la pedeapsa de 10 de ani primita in dosarul ICA

Magistratii Curtii de Apel judeca marti contestatia lui Dan Voiculescu la pedeapsa de 10 de ani primita in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare. La instanta a fost adus fostul.

Dan Voiculescu: Romanii au fost mintiti cu nerusinare de tripleta Basescu - Udrea - Macovei

Romanii au fost mintiti de tripleta Basescu - Udrea - Macovei care nu vrea decat razbunare, scrie Dan Voiculescu pe blogul personal. Ce este mai grav este ca au atras in acest joc oficialitati si institutii.

Casa Alba confirma: Obama a ales pentru prima data in istoria SUA o femeie de culoare la conducerea Ministerului Justitiei

Reprezentantii Casei Albe au confirmat ca presedintele american, Barack Obama, a ales pentru prima data in istoria Statelor Unite o femeie de culoare, Loretta Lynch, procuror la New York, pentru a ocupa functia de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )