Libnet.ro
UNICEF

13:15

Casa Alba confirma: Obama a ales pentru prima data in istoria SUA o femeie de culoare la conducerea Ministerului Justitiei

B1 B1,
Casa Alba confirma: Obama a ales pentru prima data in istoria SUA o femeie de culoare la conducerea Ministerului Justitiei

Reprezentantii Casei Albe au confirmat ca presedintele american, Barack Obama, a ales pentru prima data in istoria Statelor Unite o femeie de culoare, Loretta Lynch, procuror la New York, pentru a ocupa functia de. continuă pe B1

Rachel Bilson a devenit mamica pentru prima data

Misiune indeplinita pentru Rachel Bilson! Vedeta din serialul Rebel in Californiaa devenit mamica pentru prima data, dupa ce a adus pe lume o fetita.

O noua tulpina de gripa aviara, semnalata pentru prima data in Europa, la o ferma din Germania

Aceasta tulpina este diferita de forma AH5N6), de asemenea noua, impotriva careia Organizatia ONU pentru Alimentatie si Agricultura FAO) a avertizat in sepembrie, din cauza virulentei puternice .

Misune indeplinita! Kelly Rowland a devenit mama pentru prima data

Misiune indeplinita pentru Kelly Rowland! Cantareata a adus pe lume un baietel, marti, 4 noiembrie.

Obama numeste, in premiera, o femeie de culoare ca ministru al justitiei

Presedintele Barack Obama a ales pentru prima data in istoria Statelor Unite o femeie de culoare, Loretta Lynch, procuror la New York, sa ocupe postul de ministru al justitiei, a anuntat vineri Casa Alba.

Pentru prima oara dupa 2008, creste numarul companiilor care ofera tichete cadou de Craciun

Pentru prima data dupa 2008, numarul companiilor din Romania care vor acorda tichete cadou va creste cu 10%, iar al celor care vor oferi carduri cadou, cu 15%, pentru sarbatorile de iarna din acest an, potrivit estimarilor facute de Edenred, compania.

Pentru prima oara in istoria SUA, o femeie de culoare va fi ministrul Justitiei

Pentru prima oara in istoria Statele Unite, functia de ministru al Justitiei va fi detinuta de o femeie de culoare. Aleasa presedintelui Bracak Obama este Loretta Lynch, procuror la New York, a anuntat, vineri,.

Pentru prima data in istorie, numarul persoanelor trecute de 60 de ani il va depasi pe cel al copiilor care au sub 5 ani

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat ca la nivelul anului 2020, pentru prima oara in istorie, numarul persoanelor in varsta de 60 de ani il va depasi pe cel al copiilor care au sub cinci ani.

Petrolul OPEC, sub 80 dolari/baril pentru prima oara in ultimii patru ani

Pretul mediu al petrolului produs de OPEC Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol) a scazut sub 80 de dolari barilul pentru prima oara in ultimii patru ani, dat fiind ca Arabia Saudita si alte state membre ale cartelului care asigura 40% din titeiul mondial isi mentin cotele, in conditiile incetinirii cresterii cererii de profil.

Barack Obama numeste, in premiera, o femeie de culoare in postul de ministru al Justitiei

Pentru prima data in istoria Statelor Unite ale Americii, o femeie de culoare, procurorul Loretta Lynch, urmeaza sa fie nominalizata de catre Barack Obama in functia de ministru al Justitiei, informeaza AFP.

Barack Obama numeste, in premiera, o femeie de culoare in functia de procuror general

Pentru prima data in istoria Statelor Unite ale Americii, o femeie de culoare, Loretta Lynch, urmeaza sa fie nominalizata de catre Barack Obama in functia de procuror general al SUA, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )