Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dana Budeanu a intrat in scandalul momentului. Reactia ei, legata de cazul Andreea Esca, este una ORIBILA

B1 B1,
Dana Budeanu a intrat in scandalul momentului. Reactia ei, legata de cazul Andreea Esca, este una ORIBILA

Stilista Dana Budeanu s-a implicat si ea in dezbaterea acestor zile. Vedeta a vorbit despre valul de critici care s-a abatut asupra Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea de la stirile Pro TV a marturisit ca a fost. continuă pe B1

Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar al designerului

Dana Budeanu a avut o reactie violenta dupa ce a Andreea Esca a acordat un interviu lamuritor despre suferinta sa si a familiei sale provocata de temutul coronavirus. Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar a lansat designerul Andreea Esca a acordat, luni, primul interviu, dupa ce a fost infectata cu .

Dana Budeanu, mai dura ca niciodata. Limbaj suburban intr-un monolog despre Raed Arafat

Verdict Politic cu Dana Budeanu, episodul 92. Tinta: Raed Arafat. Creatoarea de moda vorbeste, pe parcursul celor aproape 30 de minute, despre seful DSU, acuzand ca, dupa decretarea starii de urgenta, toti decidentii s-au ingrjit doar sa-si urce pilele in functii bine platite . Neata, domnule Arafat!, isi incepe cuvantarea fosta colaboratoare a Pro TV. Dana .

Dana Budeanu, reactie violenta dupa declaratia Andreei Esca. Imaginati-va o astfel de injuratura si luati-o din partea mea! A fost o greseala imensa!

Dana Budeanu a avut prima reactie dupa ce Andreea Esca a povestit ca atat ea, cat si sotul si unul dintre copii, au fost infectati cu coronavirus. Faptul ca Andreea Esca a aparut ieri cu acea declaratie a fost greseala imensa pentru ea, spune designerul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )