Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dana Budeanu, reactie violenta dupa declaratia Andreei Esca. Imaginati-va o astfel de injuratura si luati-o din partea mea! A fost o greseala imensa!

Antena3 Antena3,
Dana Budeanu, reactie violenta dupa declaratia Andreei Esca. Imaginati-va o astfel de injuratura si luati-o din partea mea! A fost o greseala imensa!

Dana Budeanu a avut prima reactie dupa ce Andreea Esca a povestit ca atat ea, cat si sotul si unul dintre copii, au fost infectati cu coronavirus. Faptul ca Andreea Esca a aparut ieri cu acea declaratie a fost greseala imensa pentru ea, spune designerul. continuă pe Antena3

Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar al designerului

Dana Budeanu a avut o reactie violenta dupa ce a Andreea Esca a acordat un interviu lamuritor despre suferinta sa si a familiei sale provocata de temutul coronavirus. Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar a lansat designerul Andreea Esca a acordat, luni, primul interviu, dupa ce a fost infectata cu .

CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul

Invitat in acesta seara la emisiunea Jurnalul de Seara jurnalistul, Cristian Tudor Popescu a comentat interviul dat de Andreea Esca. CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul in cadrul emisiunii gazetarul a vorbit despre cazul infectarii cu coronavirus al Andreei Esca. Acesta a numit-o amatoare in sensul profund al .

Mihai Gadea, reactie dura dupa interviul Andreei Esca. De ce a criticat-o pe colega de breasla

Mihai Gadea este mai sincer decat niciodata si o critica pe colega sa. Ce spune prezentatorul de televiziune dupa interviul mult asteptat al Andreei Esca despre infectarea sa si a familiei cu coronavirus? Mihai Gadea, critica neasteptata catre Andreea Esca Andreea Esca a ajuns acasa, se simte mai bine, iar dupa ce s-a linistit a .

Dan Negru, reactie fulger dupa interviul Andreei Esca: La noi virusul a fost cu exclusivitati!

Dan Negru a venit cu o reacte fulger dupa interviul Andreei Esca cu privire la clipele grele prin care a trecut din cauza noului coronavirus. Prezentatorul TV spune ca fiecare a ramas cu virusul lui netransmisibil de la o televiziune la alta. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al lui Negru.

Cristian Tudor Popescu, reactie fulger dupa interviul Andreei Esca: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare

Cristian Tudor Popescu vine cu o reactie fulger dupa ce interviul Andreei Esca cu privire la infectarea cu coronavirus. Prezentatoarea TV, fiul si sotul ei au fost infectati cu noul coronavirus.

Smiley, mesaj categoric dupa infectarea Andreei Esca. Ce dezvaluiri a facut

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scena Smiley s-a nascut pe data de 27 iulie 1983 la Pitesti in judetul Arges. Acesta si-a inceput cariera in anul 2001 alaturi de CRBL in trupa Simplu. Smiley, mesaj categoric dupa infectarea Andreei Esca. Ce dezvaluiri a facut in urma declaratiei facute de Andreea Esca, acesta a .

Victor Ciutacu ataca dupa interviul Andreei Esca. Ce a spus vedeta TV in urma cu putin timp

Victor Ciutacu a publicat un mesaj in stilul sau caracteristic pe Facebook, in care vorbeste despre interviul lacrimogen al Andreei Esca, jurnalista care a ales sa vorbeasca despre situatia foarte grea prin care a trecut in ultima perioada, cand familia sa a fost atinsa de COVID-19. Victor Ciutacu o ataca pe Andreea Esca, dupa ce .

Mihai Gadea, reactie surprinzatoare dupa ce Andreea Esca a marturisit ca a avut coronavirus: A lipsit o singura intrebare din interviul ei

Andreea Esca, prezentatoarea stirilor de la Pro TV, a recunoscut, luni seara, intr-un interviu pentru postul la care lucreaza, ca a fost purtatoara virusului COVID-19, dar ca, intre timp, s-a vindecat. Ea a.

Dana Budeanu a intrat in scandalul momentului. Reactia ei, legata de cazul Andreea Esca, este una ORIBILA

Stilista Dana Budeanu s-a implicat si ea in dezbaterea acestor zile. Vedeta a vorbit despre valul de critici care s-a abatut asupra Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea de la stirile Pro TV a marturisit ca a fost.

Dan Negru, reactie dupa marturisirile Andreei Esca: La noi virusul a fost cu exclusivitati.Eu cu Esca si cu Teo n-am putea sa stam niciodata impreuna

Dan Negru e de parere ca jurnalistii de televiziune au ramas cu o mentalitate de anii 90, de aceea Antena 1 si PRO TV n-au vorbit fiecare despre vedetele televiziunilor concurente care s-au imbolnavit de COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )