Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dana Chera, despre marea durere a actritei Tamara Buciuceanu Botez: Simtea ca pleaca si nu voia sa plece lasand in urma atata rautate

Antena3 Antena3,
Dana Chera, despre marea durere a actritei Tamara Buciuceanu Botez: Simtea ca pleaca si nu voia sa plece lasand in urma atata rautate

Dana Chera a facut o marturisire emotionanta despre Tamara Buciuceanu Botez. Jurnalista Antena 3 a avut o relatie speciala cu marea actrita, recunoscand ca au fost legate sufleteste. Cred ca oamen. continuă pe Antena3

Lacrimi de durere pentru Tamara Buciuceanu. Trupul neinsufletit al indragitei actrite va fi depus la Teatrul Bulandra

Este doliu in teatrul romanesc dupa ce marea actrita Tamara Buciuceanu-Botez, doamna comediei romanesti, s-a stins din viata la varsta de 90 de ani. Ne raman insa amintirile, zambetele, emotiile, toate ace.

Tamara Buciuceanu a murit. Cea mai mare durere a actritei Tamara Buciuceanu-Botez. Ce nu se stie despre Isoscel

Tamara Buciuceanu a murit. Tamara Buciuceanu-Botez a murit la varsta de 90 de ani. Actrita s-a nascut in 1929 la Tighina, in Republica Moldova, intr-o familie numeroasa. A avut patru frati, Nicusor, Costica,.

Tamara Buciuceanu a murit. Cea mai mare durere a actritei Tamara Buciuceanu-Botez. Ce nu se stia despre Isoscel

Tamara Buciuceanu a murit. Tamara Buciuceanu-Botez a murit la varsta de 90 de ani. Actrita s-a nascut in 1929 la Tighina, in Republica Moldova, intr-o familie numeroasa. A avut patru frati, Nicusor, Costica,.

Medici: Actrita Tamara Buciuceanu este in stare critica

Actrita Tamara Buciuceanu Botez este in continuare internata in Spitalul Elias din Capitala, iar medicii spun ca starea ei s-a agravat.

Tamara Buciuceanu a murit. Reactia actritei Dana Dogaru: Neasteptat! Atat de plina de viata si atat de puternica

Actrita Dana Dogaru deplange moartea marii artiste Tamara Buciuceanu, despre care afirma ca va ramane in istoria teatrului romanesc, pentru ca era unica in felul ei. Neasteptat. Desi stiam ca e.

Tamara Buciuceanu a murit. Gabriela Firea, dupa decesul actritei: S-a mai stins o stea

Tamara Buciuceanu a murit. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a actritei. Tamara Buciuceanu a murit. S-a mai stins o stea. cerul nostru va.

Tamara Buciuceanu-Botez, in stare tot mai grava: declaratia medicilor

Medicii au oferit noi informatii despre starea de sanatate a actritei Tamara Buciuceanu-Botez, in varsta de 90 de ani, care este internata la Spitalul Elias din Capitala.

Unde si cand va fi inmormantata Tamara Buciuceanu-Botez

Trupul neinsufletit al actritei Tamara Buciuceanu Botez, care a murit marti, 15 octombrie, la varsta de 90 de ani, va fi depus joi la Sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra din Bucuresti.

Scena teatrului romanesc deplange plecarea marii actrite Tamara Buciuceanu: Tanti Tama, va multumim! Zbor lin, doamna noastra (FOTO)

Vestea mortii actritei Tamara Buciuceanu a insoliat scena teatrului romanesc. Oana Sarbu ii multumeste, pe Facebook, legendei teatrului romanesc pentru valoarea adusa lumii artistice.

Tamara Buciuceanu a murit cu o mare durere in suflet. Actrita a povestit cu lacrimi in ochi ce o macina de ani de zile

Tamara Buciuceanu a murit la varsta de 90 de ani cu o mare durere in suflet. Regretata actrita a povestit ceea ce i-a macinat sufletul ani de zile, intr-un interviu extrem de emotionant. Ce a macinat-o ani de zile pe Tamara Buciuceanu Botez Tamara Buciuceanu a vorbit foarte rar despre viata ei de familie si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )