Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Tamara Buciuceanu a murit. Cea mai mare durere a actritei Tamara Buciuceanu-Botez. Ce nu se stie despre Isoscel

Antena3 Antena3,
Tamara Buciuceanu a murit. Cea mai mare durere a actritei Tamara Buciuceanu-Botez. Ce nu se stie despre Isoscel

Tamara Buciuceanu a murit. Tamara Buciuceanu-Botez a murit la varsta de 90 de ani. Actrita s-a nascut in 1929 la Tighina, in Republica Moldova, intr-o familie numeroasa. A avut patru frati, Nicusor, Costica,. continuă pe Antena3

Tamara Buciuceanu a murit. Cea mai mare durere a actritei Tamara Buciuceanu-Botez. Ce nu se stia despre Isoscel

Tamara Buciuceanu a murit. Tamara Buciuceanu-Botez a murit la varsta de 90 de ani. Actrita s-a nascut in 1929 la Tighina, in Republica Moldova, intr-o familie numeroasa. A avut patru frati, Nicusor, Costica,.

Tamara Buciuceanu a murit cu o mare durere in suflet. Actrita a povestit cu lacrimi in ochi ce o macina de ani de zile

Tamara Buciuceanu a murit la varsta de 90 de ani cu o mare durere in suflet. Regretata actrita a povestit ceea ce i-a macinat sufletul ani de zile, intr-un interviu extrem de emotionant. Ce a macinat-o ani de zile pe Tamara Buciuceanu Botez Tamara Buciuceanu a vorbit foarte rar despre viata ei de familie si .

Ungaria: Cea mai mare infrangere politica a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere polit.

Opozitia castiga alegerile pentru primaria din Budapesta, cea mai mare infrangere a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere politica din ultimul deceniu, candidatul opozitiei, Gergely Karacsony, devenind primar al Budapestei prin infrangerea reprezentantului partidului de guvernamant Fidesz, primarul actual Istvan Tarlos, relateaza politico. eu.

Cea mai mare ora de Kangoo Jumps din lume, la Oradea

Peste 1. 500 de oradeni au participat duminica, la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, in.

Ciolacu: Cea mai mare calitatea a mea e de membru PSD. O sa pierd aceasta calitate cand voi merge la locul cu verdeata

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu, le-a transmis social-democratilor veniti la Romexpo ca ar trebui sa treaca peste momentul caderii guvernului si sa se concentreze pe alegerile prezidentiale. Acesta a adaugat apoi ca cea mai mare calitate a mea este de membru PSD din 1996.

Tamara Buciuceanu a murit. Gabriela Firea, dupa decesul actritei: S-a mai stins o stea

Tamara Buciuceanu a murit. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a actritei. Tamara Buciuceanu a murit. S-a mai stins o stea. cerul nostru va.

Tamara Buciuceanu-Botez, in stare tot mai grava: declaratia medicilor

Medicii au oferit noi informatii despre starea de sanatate a actritei Tamara Buciuceanu-Botez, in varsta de 90 de ani, care este internata la Spitalul Elias din Capitala.

Tamara Buciuceanu a murit. Lucrurile mai putin stiute despre marea actrita

Tamara Buciuceanu s-a stins din viata la varsta de 90 de ani. Actrita era internata de mai multe zile la Spitalul Elias din Capitala si avea probleme grave. Lucrurile mai putin stiute despre marea.

Leopoldina Balanuta, tragica doamna a teatrului cu voce de inger: Cea mai mare nefericire e sa n-ai nevoie de cultura

Figura mica, cu tunsoare pixie si ochi arzatori. Ochelari mari, rotunzi, cu lentila groasa si o voce calda, timida, invers proportionala cu ei. Parea un personaj tragic din operele grecesti, insa seriozitatea si tristetea ii dadeau un aer parizian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )