Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dana Garbovan, refuzata de Iohannis pentru postul de ministru al Justitiei, isi retrage demisia din magistratura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dana Garbovan, refuzata de Iohannis pentru postul de ministru al Justitiei, isi retrage demisia din magistratura

Dana Garbovan, care si-a inaintat Sectiei de judecatori demisia sa din magistratura, fiind propusa de Viorica Dancila pentru postul de ministru al Justitiei in locul Anei Birchall, anunta ca isi retrage demisia din magistratura. continuă pe Ziarul Bursa

Dana Garbovan, refuzata de Iohannis pentru postul de ministru al Justitiei

Dana Garbovan, care si-a inaintat Sectiei de judecatori demisia sa din magistratura, fiind propusa d.

Dana Girbovan, refuzata de Iohannis pentru postul de ministru al Justitiei, isi retrage demisia din magistratura

Dana Girbovan, care inainte Sectiei de judecatori demisia sa din magistratura, fiind propusa de Viorica Dancila pentru postul de ministru al Justitiei in locul Anei Birchall, anunta ca isi retrage demisia din magistratura.

Judecatoarea Dana Garbovan demisioneaza din magistratura

Judecatoarea Dana Garbovan, propusa de premierul Viorica Dancila pentru postul de ministru al Justitiei, demisioneaza din magistratura.

Judecatoarea Dana Garbovan demisioneaza din magistratura

Judecatoarea Dana Garbovan, propusa de premierul Viorica Dancila pentru postul de ministru al Justitiei, demisioneaza din magistratura.

Judecatoarea Dana Girbovan demisioneaza din magistratura

Judecatorul Dana Girbovan, propusa de premierul Viorica Dancila pentru postul de ministru al Justitiei, demisioneaza din magistratura. Odata ce am acceptat de principiu propunerea de a conduce Ministerul Justitiei, mi se pare firesc sa imi dau demisia din magistratura, pentru ca procedura efectiva de numire sa poata fi initiata, anunta Girbovan pe Facebook. Membrii CSM au si aprobat cererea.

Dana Garbovan demisioneaza din magistratura

Judecatorul Dana Garbovan, propusa de premierul Viorica Dancila pentru postul de ministru al Justiti.

Dana Girbovan propune 12 obiective pentru sporirea eficientei justitiei si intarirea independentei acesteia

Dana Girbovan sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca atunci cand a primit propunerea de a ocupa functia de ministru al Justitiei, avea deja in minte o serie de solutii la problemele sistemului judiciar, cu care s-a confruntat in cei 19 ani de experienta ca judecator si ca membru si lider de asociatie profesionala, la nivel national si european si propune 12 obiective pentru sporirea eficientei justitiei si intarirea independentei acesteia.

Dana Girbovan, primul pas pentru preluarea portofoliului la Ministerul Justitiei: Si-a dat demisia din magistratura

Dana Girbovan, propunerea PSD pentru Ministerul Justitiei, a anuntat luni pe Facebook ca si-a depus cererea de demisie din magistratura. Acesta este primul pas pentru a prelua portofoliul de la Justitie, in.

Dana Girbovan, primul pas pentru preluarea portofoliului la Justitie: A demisionat din magistratura

Dana Girbovan, propunerea PSD pentru Ministerul Justitiei, anunta astazi pe Facebook ca a inregistrat la Sectia pentru judecatori a CSM solicitarea de a se lua act de demisia ei din magistratura. Azi, 26.

Dana Girbovan a anuntat ca isi retrage demisia din magistratura, dupa respingerea lui Klaus Iohannis! S-a vazut din nou ca justitia e importanta ca arma in lupta politica

Dana Garbovan a reactionat marti seara printr-un mesaj postat pe Facebook dupa respingerea numirii sale in functia de ministru al Justitiei de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta a precizat ca decizia pr.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )