Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dana Girbovan propune 12 obiective pentru sporirea eficientei justitiei si intarirea independentei acesteia

Hotnews Hotnews,
 Dana Girbovan propune 12 obiective pentru sporirea eficientei justitiei si intarirea independentei acesteia

Dana Girbovan sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca atunci cand a primit propunerea de a ocupa functia de ministru al Justitiei, avea deja in minte o serie de solutii la problemele sistemului judiciar, cu care s-a confruntat in cei 19 ani de experienta ca judecator si ca membru si lider de asociatie profesionala, la nivel national si european si propune 12 obiective pentru sporirea eficientei justitiei si intarirea independentei acesteia. continuă pe Hotnews

Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a schimbat-o pe Ana Birchall de la Justitie. Presedintele PSD si-a anuntat propunerea, vineri, care poarta numele de Dana Girbovan. Cine este? Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca propunerea pentru Ministerul Justitiei este judecatorul Dana Girbovan. inlocuitoarea lui Birchall este in prezent .

Cine este Dana Girbovan, noua propunere la Ministerul Justitiei

Judecatorul la Curtea de Apel Cluj Dana Girbovan, este propunerea PSD pentru fotoliul de ministru al Justitiei. Girbovan este presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), o asociatie a.

Dana Girbovan, nominalizata de Viorica Dancila pentru functia de ministru al Justitiei, a demisionat din magistratura

Dana Girbovan a demisionat, luni dimineata, din magistratura, potrivit unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. Azi, 26 august 2019, la ora 9. 00, am inregistrat la Sectia pentru judecatori a CSM.

Dana Girbovan anunta schimbari majore in Justitie: Numirea in functii de conducere la varful parchetelor trebuie facuta printr-o procedura transparenta

Nominalizata de PSD pentru sefia Ministerului Justitiei, Dana Girbovan anunta schimbari majore in justitia din Romania. Judecatoarea si-a stabilit mai multe obiective pe care vrea sa le duca la indeplin.

Dana Girbovan, propusa de PSD la Justitie, pune conditii. Judecatorul afirma ca accepta, cu unele mentiuni

Judecatorul Dana Girbovan, nominalizarea PSD pentru functia de ministru al Justitiei, afirma ca accepta de principiu aceasta propunere, dar mentioneaza ca a pus doua conditii. Dana Girbovan, propusa de PSD la Justitie, pune conditii Premierul Viorica Dancila a schimbat-o pe Ana Birchall de la Justitie. Liderul PSD si-a anuntat propunerea, vineri, ce poarta numele de .

UPDATE Dana Girbovan, propusa de PSD la sefia Ministerului Justitiei, si-a depus demisia din magistratura. Consiliul Superior al Magistraturii s-a intrunit de urgenta si i-a aprobat solicitarea

Judecatoarea Dana Girbovan si-a depus luni demisia din magistratura, ca urmare a nominalizarii sale de catre PSD pentru functia de ministru al Justitiei. Girbovan spune ca a decis sa faca acest pas pentru ca procedura de numirea a sa in functia de ministru sa poata fi initiata. Propunerea sa ca ministru al Justitiei trebuie sa fie aprobata de presedintele Klaus Iohannis.

Dana Girbovan, primul pas pentru preluarea portofoliului la Justitie: A demisionat din magistratura

Dana Girbovan, propunerea PSD pentru Ministerul Justitiei, anunta astazi pe Facebook ca a inregistrat la Sectia pentru judecatori a CSM solicitarea de a se lua act de demisia ei din magistratura. Azi, 26.

Dana Girbovan, primul pas pentru preluarea portofoliului la Ministerul Justitiei: Si-a dat demisia din magistratura

Dana Girbovan, propunerea PSD pentru Ministerul Justitiei, a anuntat luni pe Facebook ca si-a depus cererea de demisie din magistratura. Acesta este primul pas pentru a prelua portofoliul de la Justitie, in.

Horatius Dumbrava: Dana Girbovan a intrat in politica, nu e nimic rau Discutabila este insa maniera in care a facut-o: A pus intr-o situatie dificila intreg sistemul de justitie

Maniera in care judecatoarea Dana Girbovan a intrat in politica, dupa acceptarea nominalizarii sale pentru functia de ministru al Justitiei, pune intr-o situatie dificila intreg sistemul de justitie, a carui independenta este piatra unghiulara in functionarea lui si a intregului stat de drept, considera judecatorul Horatius Dumbrava, fost presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Dana Girbovan, prima declaratie referitoare la preluarea conducerii Ministerului Justitiei: Am acceptat propunerea, cu conditia de a-mi fi asigurata independenta

Dana Girbovan a avut o prima reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a propus-o pentru a prelua conducerea Ministerului Justitiei, in locul Anei Birchall. Am fost contactata de doamna premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )