Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dana Girbovan, nominalizata de Viorica Dancila pentru functia de ministru al Justitiei, a demisionat din magistratura

B1 B1,
Dana Girbovan, nominalizata de Viorica Dancila pentru functia de ministru al Justitiei, a demisionat din magistratura

Dana Girbovan a demisionat, luni dimineata, din magistratura, potrivit unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. Azi, 26 august 2019, la ora 9. 00, am inregistrat la Sectia pentru judecatori a CSM. continuă pe B1

Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a schimbat-o pe Ana Birchall de la Justitie. Presedintele PSD si-a anuntat propunerea, vineri, care poarta numele de Dana Girbovan. Cine este? Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca propunerea pentru Ministerul Justitiei este judecatorul Dana Girbovan. inlocuitoarea lui Birchall este in prezent .

Dana Girbovan propune 12 obiective pentru sporirea eficientei justitiei si intarirea independentei acesteia

Dana Girbovan sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca atunci cand a primit propunerea de a ocupa functia de ministru al Justitiei, avea deja in minte o serie de solutii la problemele sistemului judiciar, cu care s-a confruntat in cei 19 ani de experienta ca judecator si ca membru si lider de asociatie profesionala, la nivel national si european si propune 12 obiective pentru sporirea eficientei justitiei si intarirea independentei acesteia.

Dana Girbovan, despre nominalizarea sa la Ministerul Justitiei: Am acceptat de principiu propunerea, cu conditia ca si presedintele Iohannis sa fie de acord de principiu

Dana Girbovan, nominalizata vineri de PSD pentru functia de ministru al Justitiei, precizeaza, intr-o reactie pe Facebook, ca a acceptat de principiu propunerea premierului Viorica Dancila, conditia sa fiind de a-i fi asigurata independenta deplina in exercitarea mandatului, dar si ca presedintele Klaus Iohannis sa fie la randul sau de acord de principiu cu nominalizarea.

PROFIL Cine este Dana Girbovan, nominalizata pentru Ministerul Justitiei: O sustinatoare a modificarilor legilor justitiei, care au scos in strada sute de mii de romani. Girbovan a fost dorita ministru al Justitiei si de Liviu Dragnea

Dana Girbovan, nominalizata in sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD pentru functia de ministru al Justitiei, este de profesie judecator si este fondatoarea Uniunii Nationale a Judecatorilor - un ONG despre care ea nu a putut preciza niciodata cati membri are sau reprezinta. Girbovan a fost, in ultimii 2 ani si jumatate, o sustinatoare vocala a controversatelor modificari aduse legilor justitiei, care au scos sute de mii de romani in strada. UNJR a fost singurul ONG acceptat la dezbaterile comisiei Iordache din Parlament.

PROFIL Cine este Dana Garbovan, nominalizata pentru functia de ministru al Justitiei: O sustinatoare a controversatelor modificari aduse legilor justitiei, care au scos in strada sute de mii de romani. Garbovan a fost dorita la Ministerul Justitiei si de

Dana Garbovan, nominalizata in sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD pentru functia de ministru al Justitiei, este de profesie judecator, este fost membru CSM si fondatoarea Uniunii Nationale a Judecatorilor - un ONG despre care ea nu a putut preciza niciodata cati membri are sau reprezinta. Garbovan a fost, in ultimii 2 ani si jumatate, o sustinatoare vocala a controversatelor modificari aduse legilor justitiei, care au scos sute de mii de romani in strada. UNJR a fost singurul ONG acceptat in comisia Iordache din Parlament, unde s-au decis modificarile.

Dana Girbovan, propusa de PSD la Justitie, pune conditii. Judecatorul afirma ca accepta, cu unele mentiuni

Judecatorul Dana Girbovan, nominalizarea PSD pentru functia de ministru al Justitiei, afirma ca accepta de principiu aceasta propunere, dar mentioneaza ca a pus doua conditii. Dana Girbovan, propusa de PSD la Justitie, pune conditii Premierul Viorica Dancila a schimbat-o pe Ana Birchall de la Justitie. Liderul PSD si-a anuntat propunerea, vineri, ce poarta numele de .

Judecatoarea Dana Girbovan demisioneaza din magistratura

Judecatorul Dana Girbovan, propusa de premierul Viorica Dancila pentru postul de ministru al Justitiei, demisioneaza din magistratura. Odata ce am acceptat de principiu propunerea de a conduce Ministerul Justitiei, mi se pare firesc sa imi dau demisia din magistratura, pentru ca procedura efectiva de numire sa poata fi initiata, anunta Girbovan pe Facebook. Membrii CSM au si aprobat cererea.

UPDATE Dana Girbovan, propusa de PSD la sefia Ministerului Justitiei, si-a depus demisia din magistratura. Consiliul Superior al Magistraturii s-a intrunit de urgenta si i-a aprobat solicitarea

Judecatoarea Dana Girbovan si-a depus luni demisia din magistratura, ca urmare a nominalizarii sale de catre PSD pentru functia de ministru al Justitiei. Girbovan spune ca a decis sa faca acest pas pentru ca procedura de numirea a sa in functia de ministru sa poata fi initiata. Propunerea sa ca ministru al Justitiei trebuie sa fie aprobata de presedintele Klaus Iohannis.

Horatius Dumbrava: Dana Girbovan a intrat in politica, nu e nimic rau Discutabila este insa maniera in care a facut-o: A pus intr-o situatie dificila intreg sistemul de justitie

Maniera in care judecatoarea Dana Girbovan a intrat in politica, dupa acceptarea nominalizarii sale pentru functia de ministru al Justitiei, pune intr-o situatie dificila intreg sistemul de justitie, a carui independenta este piatra unghiulara in functionarea lui si a intregului stat de drept, considera judecatorul Horatius Dumbrava, fost presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Cine este Dana Girbovan, noua propunere la Ministerul Justitiei

Judecatorul la Curtea de Apel Cluj Dana Girbovan, este propunerea PSD pentru fotoliul de ministru al Justitiei. Girbovan este presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), o asociatie a.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )