Libnet.ro
UNICEF

19:45

Danca, despre cresterile veniturilor si PIB anuntate de Dragnea: Joaca poker cu bugetul Romaniei si blufeaza

Adevărul Adevărul,
Danca, despre cresterile veniturilor si PIB anuntate de Dragnea: Joaca poker cu bugetul Romaniei si blufeaza

Dupa ce Liviu Dragnea a postat, pe pagina sa de Facebook, grafice comparative 2018 cu 2016, privind cresterea PIB cu 25% si a veniturilor colectate la buget cu 32%, purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, spune ca seful PSD joaca poker cu bugetul Romaniei. continuă pe Adevărul

Danca, despre cresterile veniturilor si PB anuntate de Dragnea: Joaca poker cu bugetul Romaniei si blufeaza

Dupa ce Liviu Dragnea a postat, pe pagina sa de Facebook, grafice comparative 2018 cu 2016, privind cresterea PIB cu 25% si a veniturilor colectate la buget cu 32%, purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, spune ca seful PSD joaca poker cu bugetul Romaniei.

Danca, dupa ce liderul PSD s-a laudat cu cele mai mari cresteri n doi ani consecutivi: Dragnea joaca poker cu bugetul Romniei si blufeaza

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a scris duminica, pe Facebook, ca Liviu Dragnea joaca poker cu bugetul Romaniei. Acesta i-a transmis liderului PSD sa o termine cu joaca de-a cifrele si sa vina cu un buget real in Parlament, pentru ca tot cu cifrele pe masa despre guvernarea PSD - ALDE, preturile la utilitati au luat-o razna in doi ani, amintind totodata si de teapa data pensionarilor carora le-au fost taiate pensiile.

Ionel Danca: Dragnea joaca poker cu bugetul Romaniei si blufeaza cu cifrele pe masa

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, ca avut o reactie vehementa dupa ce Liviu Dragnea s-a laudat pe Facebook cu cresterea PIB-ului si a veniturilor la buget in ciuda faptului ca Romania nu are inca un.

Danca, despre efectele taxei pe lacomie: Investitorii sunt indemnati sa vanda tot si sa plece din tara

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, sustine ca unele banci si fonduri de investitii le transmit clientilor din Romania sa vanda tot, avand in vedere instabilitatea economica si haosul legislativ. insa, Gogomanul si Tantalaul care gestioneaza finantele publice, nu sunt in stare sa vina cu o propunere de buget, a mai spus Ionel Danca.

Florin Calinescu, noi critici la adresa lui Liviu Dragnea: Joaca poker pe banii tarii. Vine vremea cand nu mai merge la cacealma FOTO

Florin Calinescu 62 de ani) a comentat cu privire la fotografia publicata de presedintele PSD Liviu Dragnea, de la masa negocierilor pentru legea bugetului de stat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2504 seconds )