Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ionel Danca: Dragnea joaca poker cu bugetul Romaniei si blufeaza cu cifrele pe masa

B1 B1,
Ionel Danca: Dragnea joaca poker cu bugetul Romaniei si blufeaza cu cifrele pe masa

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, ca avut o reactie vehementa dupa ce Liviu Dragnea s-a laudat pe Facebook cu cresterea PIB-ului si a veniturilor la buget in ciuda faptului ca Romania nu are inca un. continuă pe B1

Danca, dupa ce liderul PSD s-a laudat cu cele mai mari cresteri n doi ani consecutivi: Dragnea joaca poker cu bugetul Romniei si blufeaza

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a scris duminica, pe Facebook, ca Liviu Dragnea joaca poker cu bugetul Romaniei. Acesta i-a transmis liderului PSD sa o termine cu joaca de-a cifrele si sa vina cu un buget real in Parlament, pentru ca tot cu cifrele pe masa despre guvernarea PSD - ALDE, preturile la utilitati au luat-o razna in doi ani, amintind totodata si de teapa data pensionarilor carora le-au fost taiate pensiile.

Florin Calinescu, noi critici la adresa lui Liviu Dragnea: Joaca poker pe banii tarii. Vine vremea cand nu mai merge la cacealma FOTO

Florin Calinescu 62 de ani) a comentat cu privire la fotografia publicata de presedintele PSD Liviu Dragnea, de la masa negocierilor pentru legea bugetului de stat.

IONEL DANCA: Dancila ar trebui sa demita ministrii care ne-au facut de ras

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a declarat astazi ca premierul Viorica Dancila ar trebui sa faca o evaluare a Cabinetului sau si sa-i demita pe unii ministri pentru prestatiile recente din Parlamentul European.

Ionel Danca (PNL): Monumentul istoric in care s-a decis Unirea Principatelor e lasat premeditat in stare degradabila, pentru interese imobiliare obscure (VIDEO)

Monumentul istoric in care s-a decis Unirea Principatelor de la 24 ianuarie 1859 este lasat premeditat intr-o stare degradabila, sustine Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL. Liberalul vine si cu o solutie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )