Libnet.ro
UNICEF

11:15

Firmele care isi platesc anticipat impozitul pe profit vor primi bonusuri

Adevărul Adevărul,
Firmele care isi platesc anticipat impozitul pe profit vor primi bonusuri

Firmele care isi platesc anticipat impozitul pe profit vor primi bonusuri, a anuntat Ministerul Finanselor, precizand ca acestea vor fi mai mari pentru microintreprinderi. continuă pe Adevărul

Firmele ce platesc anticipat impozitul pe profit, bonificatie de 5% sau 10%

Firmele care platesc anticipat impozitul pe venit beneficiaza de o bonificatie de 5% sau 10%, calcul.

Guvernul grec, reduceri de 25% pentru cetatenii si companiile care isi platesc taxele la timp

Grecia are o situatie in premiera, in Europa. Guvernul de la Atena a anuntat marti ca va oferi reduceri de 25% persoanelor si companiilor care isi platesc taxele si impozitele la timp. Guvernul elen are.

Florin Citu a declarat ca firmele care isi achita taxele la timp vor avea parte de bonificatii

Ministrul Florin Citu, invitat la Digi 24, a facut mai multe declaratii cu privire la situatia firmelor si a celor care doresc sa beneficieze de amanarea ratelor pana la 9 luni.

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro.

Autoritatile comunica bonificatiile pentru firmele care isi platesc taxele. Asteptam sa vedem si Monitorul Oficial

Contribuabilii platitori de impozit pe profit, indiferent de sistemul de declarare si plata, care platesc impozitul datorat pentru trimestrul I al anului 2020, respectiv pentru plata anticipata aferenta aceluiasi trimestru, pana la termenul scadent de 25 aprilie 2020 inclusiv, beneficiaza de o bonificatie de 5% sau 10%, calculata asupra impozitului pe profit datorat, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice.

Ministerul Economiei a publicat certificatele pentru firmele care vor ajutor de la stat

Ministerul Economiei a publicat, joi, in Monitorul Oficial ordinul de ministru care aproba forma certificatelor necesare firmelor care vor sa beneficieze de masurile de sprijin guvernamental.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )