Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dancila il acuza pe Iohannis de lipsa de reactie in cazul sefului STS: ,,Nicio reactie

România Liberă România Liberă,
Dancila il acuza pe Iohannis de lipsa de reactie in cazul sefului STS: ,,Nicio reactie

Premierul Viorica Dancila spune ca demisia directorului STS, Ionel-Sorinel Vasilca, era necesara din. continuă pe România Liberă

Reactia lui Dancila dupa demisia sefului STS: E nepermis sa ne vorbeasca de imagine Voi convoca sesiune extraordinara pentru modificarea legislatiei

La scurt timp dupa demisia sefului STS, Viorica Dancila reactioneaza pe Facebook acuzandu-l de aroganta si comenteaza ca s-ar fi asteptat ca presedintele Klaus Iohannis ca nu l-a demis. De asemenea, premierul il acuza si pe Dan Barna de iesire heirupista si anunta ca ea insasi va solicita convocarea in sesiune extraordinara a Parlamentului.

Viorica Dancila, reactie dupa demisia sefului STS: Presedintele ar fi trebuit sa il demita

Premierul Viorica Dancila a salutat demisia sefului STS, Ionel-Sorinel Vasilca, subliniind ca si-ar fi dorit sa nu vada atata aroganta din partea acestuia. Salut demisia sefului STS, pe care,.

CTP, despre atitudinea sefului STS: Da-l in mortii ma-sii de cetatean!

Invitat la Digi 24, Cristian Tudor Popescu a facut mai multe declaratii despre conflictul politic dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, dar mai ales despre cazul de la Caracal, criticand dur reactia autoritatilor si loialitatea celor din functii publice importante fata de politicieni care i-au numit, nu fata de cetateni.

Demisia sefului STS, pe masa lui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director .

Klaus Iohannis, prima reactie dupa demisia directorului STS

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, informeaza Administratia Prezidentiala. in cadrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )