Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viorica Dancila, reactie dupa demisia sefului STS: Presedintele ar fi trebuit sa il demita

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, reactie dupa demisia sefului STS: Presedintele ar fi trebuit sa il demita

Premierul Viorica Dancila a salutat demisia sefului STS, Ionel-Sorinel Vasilca, subliniind ca si-ar fi dorit sa nu vada atata aroganta din partea acestuia. Salut demisia sefului STS, pe care,. continuă pe Antena3

Reactia lui Dancila dupa demisia sefului STS: E nepermis sa ne vorbeasca de imagine Voi convoca sesiune extraordinara pentru modificarea legislatiei

La scurt timp dupa demisia sefului STS, Viorica Dancila reactioneaza pe Facebook acuzandu-l de aroganta si comenteaza ca s-ar fi asteptat ca presedintele Klaus Iohannis ca nu l-a demis. De asemenea, premierul il acuza si pe Dan Barna de iesire heirupista si anunta ca ea insasi va solicita convocarea in sesiune extraordinara a Parlamentului.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa demisia directorului STS

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, informeaza Administratia Prezidentiala. in cadrul.

Viorica Dancila, tir de acuzatii dupa demisia sefului STS: Mi-as fi dorit sa nu vedem atata aroganta din partea domnului Vasilca. Iohannis nu a avut nicio reactie. Barna, o iesire heirupista, plina de amatorism

Premnierul Viorica Dancila a reactionat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, la demisia lui Ionel Vasilca de la conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale. in mesajul sau, sefa Guvernului ii ataca, pe.

Demisia sefului STS, pe masa lui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director .

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

Dancila il acuza pe Iohannis de lipsa de reactie in cazul sefului STS: ,,Nicio reactie

Premierul Viorica Dancila spune ca demisia directorului STS, Ionel-Sorinel Vasilca, era necesara din.

Viorica Dancila cere amanarea congresului PSD de pe 3 august

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le cere colegilor amanarea congresului PSD ce urma sa aiba loc sambata viitoare in urma tragediei de la Caracal, informeaza Antena 3. Dragi colegi, in aceste zile, un .

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, dupa cazul de la Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, chestorul Ioan Bud.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, a prefectului judetului Olt si a sefului IPJ: Cei care au gresit sa plateasca

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, Ion Buda, in urma neregulilor care au iesit la iveala in cazul crimei de la Caracal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )