Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dancila, anunt de ultima ora: Remanierea trebuie sa aiba loc, vom avea o sedinta a CEx si vom decide

Antena3 Antena3,
Dancila, anunt de ultima ora: Remanierea trebuie sa aiba loc, vom avea o sedinta a CEx si vom decide

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, la Targu Mures, ca remanierea guvernamentala trebuie sa aiba loc si ca decizii in acest sens se vor lua intr-o sedinta a Comitetului Executiv al PSD. Am vazut. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: Remanierea guvernamentala trebuie sa aiba loc

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Targu Mures, ca remanierea guvernamentala trebuie sa aiba loc si ca decizii in acest sens se vor lua intr-o sedinta a Comitetului Executiv al PSD.

Vladimir Putin, gata sa se intalneasca cu Donald Trump oriunde: Anunt de ultima ora facut de presedintele Rusiei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, miercuri, ca s-ar putea intalni cu omologul sau american Donald Trump in marja summitului G20 din Japonia, dar a precizat ca este dispus sa aiba.

Viorica Dancila: Remanierea trebuie sa aiba loc. Oportunitatea apartine premierului, nu presedintelui

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca refuzul lui Klaus Iohannis de numire a ministrilor propusi de PSD ar fi trebuit sa se bazeze pe argumente de legalitate, nu de oportunitate, asa cum s-a intamplat,.

Ministerul Finantelor, anunt de ultima ora: Pentru ce datorii vor fi blocate conturile persoanelor fizice si juridice

Ministerul Finantelor promite ca nu mai blocheaza conturile pentru datorii mai mici de 1. 500 de lei in cazul persoanelor fizice, respectiv 10. 000 in cazul firmelor mici, potrivit digi24. ro. in acest sens,.

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Cresterea economica este de 5%. Realitatea este cea publicata de catre INS

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizatca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an esteuna corecta. Potrivit datelor publicate de Institutul National de.

Anunt de ultima ora: Vezi ce se intampla cu PREMIILE de la LOTO 6/49! E nebunie TOTALA

Fondul de castiguri al categoriei I la Loto 6/49 va fi suplimentat cu 1. 000 lei ,pentru urmatoarele doua extrageri joi si duminica), in urma castigarii premiului la aceasta categorie, a anuntat Loteria.

Romania va avea un nou parc de aventura! Anunt de ultima ora facut de ministrul Turismului

Bogdan Trif, ministrul Turismului, a anuntat parafarea contractului de finantare pentru constructia unui parc de aventura in orasul Borsec, judetul Harghita, in valoare de peste 5 milioane de lei, potrivit.

Premierul Dancila anunt cu privire la scrisoare trimisa de Frans Timmermans: Pentru mine exista o dezamagire, se actioneaza politic

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca i se pare nepotrivit faptul ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a trimis autoritatilor romane o noua scrisoare, cu doua saptamani.

Premierul Dancila, anunt pentru romani: Reducem TVA la 5% pentru produsele traditionale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va reduce TVA de la 9% la 5% pentru produsele traditionale. in ultimele zile am avut intalniri in teritoriu, cu autoritati locale, oameni de afaceri,.

Timmermans, mesaj de ultima ora pentru Romania: Nu diminuati lupta impotriva coruptiei!

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans a declarat, miercuri, pentru Antena 3, ca nu trebuie adoptata legislatia care sa modifice cadrul legal pentru lupta impotriva coruptiei. Am scris o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )