Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vladimir Putin, gata sa se intalneasca cu Donald Trump oriunde: Anunt de ultima ora facut de presedintele Rusiei

B1 B1,
Vladimir Putin, gata sa se intalneasca cu Donald Trump oriunde: Anunt de ultima ora facut de presedintele Rusiei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, miercuri, ca s-ar putea intalni cu omologul sau american Donald Trump in marja summitului G20 din Japonia, dar a precizat ca este dispus sa aiba. continuă pe B1

Donald Trump anunta ca intentioneaza sa aiba intrevederi cu Putin si Xi Jinping la summitul G20

Presedintele american Donald Trump a anuntat luni ca intentioneaza sa se intalneasca cu omologii sai din Rusia si China, Vladimir Putin, respectiv Xi Jinping, la Summitul Grupului natiunilor dezvoltate si emergente G20) de la Osaka, din perioada 2829 June 2019, relateaza Mediafax.

Donald Trump a facut anuntul! Ce spune despre un razboi cu Iranul (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a declarat ca SUA nu se pregatesc pentru un razboi cu Iranul, in ciuda escaladarii recente a tensiunilor. Mai mult, Trump a calificat drept fake news relatarile potrivit carora.

Donald Trump Jr. va fi audiat de Senatul SUA in cazul implicarii Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016

Fiul cel mare al presedintelui SUA, Donald Trump JR va fi audiat de o comisie a Senatului, in cazul in care se investigheaza posibila amestecare a Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA din 2016. Trump Jr.

Vladimir Putin a devenit tata de gemeni. Cine este mama copiilor

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a devenit tata de gemeni la varsta de 66 de ani. Tarul de la Kremlin a incercat sa tina departe de ochii presei relatia pe care o are, iar jurnalistii care au incercat sa investigheze viata sa privata au fost luati in vizor. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi devenit tata [] .

Vladimir Putin isi doreste reluarea legaturilor cu SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti, primindu-l pe seful diplomatiei americane Mike Pompeo, ca vrea sa restabileasca relatii complete cu SUA, in pofida numeroaselor dezacorduri intre cele doua.

Presedintele Rusiei, declaratii cordiale catre seful diplomatiei americane: Vladimir Putin afirma ca vrea sa restabileasca relatii complete cu SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, marti, ca vrea sa restabileasca relatii complete cu SUA, in pofida numeroaselor dezacorduri intre cele doua puteri rivale, pe fondul vizitei desfasurate de Mike.

Vladimir Putin a devenit din nou tata. Actuala sa iubita a nascut gemeni

Presedintele Federatiei Ruse s-a bucurat din nou de sentimentul de a fi tata. Pe sapte mai, iubita presedintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut gemeni intr-o clinica din Moscova.

Caru' cu vedete: El este cel care a dus-o la altar, prima oara, pe Andreea Marin; Vladimir Putin a devenit tata de gemeni la 66 de ani; Cu cine se iubeste nepoata Printesei Diana

Serban Pavlu, cel mai dur si puternic indemn la vot: Daca ies tot astia, noi suntem cei mai prosti si avem timp sa facem meme pe Facebook. Sub hashtag-ul gata cu gluma, clipul cu Serban Pavlu a fost publicat pe Facebook de. Printul Harry si Meghan Markle nu detin custodia fiului lor, Archie. Iata legea bizara care ii impiedica! Asa cum ne-am obisnuit deja, regulile dupa care.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )