Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dancila a anuntat simplificarea modului in care sunt acordate ajutoarele de urgenta in urma calamitatilor

Hotnews Hotnews,
 Dancila a anuntat simplificarea modului in care sunt acordate ajutoarele de urgenta in urma calamitatilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni simplificarea normelor privind acordarea ajutoarelor de urgenta astfel incat sa nu se mai faca anchete sau sa se dea hotarari de guvern, pentru a reduce perioada de timp de la momentul produceri calamitatilor pana in momentul in care cetatenii primesc ajutoarele. continuă pe Hotnews

Premierul Dancila anunta simplificarea modului in care sunt acordate ajutoarele de urgenta in urma calamitatilor: Este important ca oamenii sa stie ca se pot baza pe autoritati

In contextul in care numeroase persoane au fost afectate de ploilor puternice din ultima perioada care au produs inundatii, premierul Viorica Dancila a anuntat, in debutul sedintei de guvern, ca va simplifica.

Teste psihologice pentru Politie, Armata si Jandarmerie. Care sunt intrebarile CAPCANA

Toate persoanele care vor sa fie admise in Armata, Politie sau Jandarmerie trebuie sa treaca mai multe teste psihologice. Unule dintre ele cuprind si evaluarea abilitatilor de orientare si de antrenament. Dincolo de probele practice, la admiterea in Armata, Politie sau Jandarmerie, exista si cateva teste psihologice, la care candidatii trebuie sa obtina un punctaj [] .

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Care sunt chakrele dominante, in functie de zodia ta

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri ascunse despre chakre si care dintre acestea sunt dominante pentru fiecare zodie in parte. De-a lungul coloanei avem pozitionate.

Cum au murit cei sapte episcopi greco-catolici martiri care sunt beatificati de Papa Francis la Blaj

Punctul culminant al vizitei istorice pe care Papa Francisc o realizeaza in Romania este, fara indoiala, evenimentul de pe Campia Libertatii din Blaj. Sapte episcopi greco-catolici care au murit in urma.

Adevaruri ascunse. Care sunt chakrele dominante, in functie de zodia ta

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri ascunse despre chakre si care dintre acestea sunt dominante pentru fiecare zodie in parte. De-a lungul coloanei avem pozitionate cele sapte chakre.

Papa Francisc, omagiu pentru romanii din diaspora: Sa ne gandim la fratii si la surorile noastre care sunt in strainatate e un act de patriotism, de fraternitate

Papa Francisc a adus, vineri, un omagiu sacrificiilor facute 039;039;de atatia fii si fiice ale Romaniei, care cu patrimoniul de valori si cu munca lor imbogatesc tarile in care au migrat039;039;.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )