Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dancila, atac la Iohannis si o noua gafa: Nu accepta consensul. Caracterizarea cea mai buna ne-o face romanii

Adevărul Adevărul,
Dancila, atac la Iohannis si o noua gafa: Nu accepta consensul. Caracterizarea cea mai buna ne-o face romanii

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-un interviu difuzat duminica seara de Romania TV, ca presedintele Klaus Iohannis este un om care nu accepta consensul. Despre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ea a spus ca sunt oameni puternici, cu personalitate puternica, oameni implicati si care vor sa faca bine Romaniei. continuă pe Adevărul

Dancila, critici la adresa lui Klaus Iohannis: E un om care nu accepta consensul

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este un om care nu accepta consensul. Dancila a afirmat, la o televiziune de stiri, ca a discutat cu.

Noua gafa a Vioricai Dancila: I-a gresit numele premierului Bulgariei

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, adresandu-i-se premierului Bulgariei pe numele Boris Borisov in loc de Boiko Borisov, in cadrul unei conferinte comune sustinute la Belgrad, alaturi de sefii de stat si de guverne din Serbia,.

VIDEO Noua gafa a Vioricai Dancila: L-a botezat pe premierul Bulgariei, dupa ce acesta facuse un gest galant fata de ea

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, adresandu-i-se premierului Bulgariei pe numele Boris Borisov in loc de Boiko Borisov, in cadrul unei conferinte comune sustinute la Belgrad, alaturi de sefii de stat si de guverne din Serbia, Bulgaria si Grecia.

Dancila a facut o noua greseala, dupa ce a spus ca regreta erorile de exprimare: Iohannis nu accepta consensul. E greu ca si premier sa-i pun eticheta. Cred ca caracterizarea cea mai buna ne-o face romnii

Premierul Viorica Dancila a sustinut, la Romania Tv, ca recunoaste ca a facut multe greseli de exprimare, pe care le regreta, dar este emotiva. La scurt timp dupa, lansand un atac la adresa presedintelui Iohannis, ea a facut noi gafe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )