Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dancila cere o ancheta in cazul fetitei date in adoptie unei familii din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dancila cere o ancheta in cazul fetitei date in adoptie unei familii din SUA

Premierul Viorica Dancila a cerut, astazi, efectuarea unei anchete in cazul fetitei ridicata de acasa pentru a fi data in adoptie unei familii din SUA, subliniind ca persoanele care vor fi gasite vinovate vor fi sanctionate. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila a cerut o ancheta in cazul fetitei de la Mehedinti, iar daca va reiesi ca a gresit vreun minister, acest lucru va fi luat in calcul la remaniere: Probabil au fost mai multi factori care au gresit

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat vineri ca a fost demarata o ancheta in cazul fetei luate cu mascatii pentru a fi data spre adoptie si ca a cerut detalii tuturor ministerelor implicate in caz. Totodata, aceasta a spus ca fata va fi consiliata psihologic. De asemenea, Dancila a spus ca situatia fetitei va cantari si la remaniere, daca va reiesi ca a gresit vreun minister. O fetita de opt ani, luata cu politia de acasa. Copilul ar fi fost dat in adoptie unei familii romano-americaneCazul fetitei luate cu mascatii pentru a fi data in adoptie. Autoritatea pentru Protectia Copilului: Asistentul maternal refuzase adoptia. Fetita era retinuta ilegal Care este procedura de adoptie.

Dancila cere o ancheta in cazul fetitei adoptate

Premierul Viorica Dancila a cerut, astazi, efectuarea unei anchete in cazul fetitei ridicata de acasa pentru a fi data in adoptie unei familii din SUA, subliniind ca persoanele care vor fi gasite vinovate vor fi sanctionate.

Budai, despre cazul fetitei date in adoptie: Am cerut un raport de la DGASPC

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Marius Budai, a anuntat vineri seara ca a cerut un raport de.

Avocatul Poporului s-a autosesizat si a demarat ancheta in cazul fetitei din Mehedinti

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si a dispus o ancheta in cazul fetitei luata cu mascatii din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie care locuieste in SUA. Sesizarea vizeaza posibila incalcare a dreptului la viata si integritate si protectia copiilor, relateaza Mediafax.

Birchall a cerut ancheta in cazul fetitei din Mehedinti: imi cer scuze public pentru ce a indurat. Mi-au dat lacrimile

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a cerut o ancheta incazul Sorinei, fetita din Mehedinti adoptata de o familie din SUA si luata in mod brutal de autoritati din casa celor la care se afla in plasament si a precizat ca isi cere scuze public.

Avocatul Poporului, ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei ridicate din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii.

Dancila da asigurari ca personele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei din Baia de Arama vor fi sanctionate

Premierul Viorica Dancila a revenit sambata dimineata cu o postare pe pagina sa oficiala de Facebook in care subliniaza ca persoanele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama care a fost luata cu mascatii de acasa pentru a fi data spre adoptie vor fi sanctionate.

Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Premierul Viorca Dancila anunta ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama si sanctiuni pentru cei vinovati. Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta.

Ministrul de Interne, reactie dura in cazul fetitei bruscate de mascati: Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o reactie dura privind modul in care a fost tratata fetita de 9 ani din Mehedinti care a fost data spre adoptie unei familii din SUA. Copila a fost tarata cu fo.

Carmen Dan, in cazul fetitei luate cu mascatii: Cred ca este evident care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a scris, vineri, pe Facebook ca, in cazul fetitei din judetul Mehedinti, nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor si ca este evident care este rolul acestora in momentul in care a fost luata pentru a fi data spre adoptie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )