Libnet.ro
UNICEF

19:31

Dancila: Daca nu intram in turul doi, era un lucru de onoare, adica trebuia sa-mi depun mandatul

Adevărul Adevărul,
Dancila: Daca nu intram in turul doi, era un lucru de onoare, adica trebuia sa-mi depun mandatul

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, duminica seara, ca daca nu ar fi intrat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, era un lucru de onoare sa isi depuna mandatul. Acum sunt in turul doi si cred ca la noi nu se pune problema acum de cine pastreaza puterea, a spus ea. continuă pe Adevărul

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Lupta stransa intre Dancila si Barna pentru turul doi: intre 5% si 10% ii desparteau duminica dupa-amiaza, in functie de institutul de sondare

Klaus Iohannis conduce detasat cursa pentru Cotroceni, arata primele EXIT Poll-uri. Marea miza a primului tur este, insa, batalia pentru locul doi intre Viorica Dancila si Dan Barna. Cifrele prezentat.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Noi cifre: Lupta tot mai stransa intre Barna si Dancila pentru turul doi

UPDATE: Viorica Dancila are un avans de peste 4 procente, arata un EXIT Poll realizat de IRES, la ora 15. Cifrele nu iau in calcul si votul din diaspora. Peste 7 milioane de romani 38,79 %)au votat pe.

Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale. Ce se poate schimba azi

Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale 2019? Ce se poate schimba azi? Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale? Data de 10 noiembrie 2019 este marcata .

Dan Barna sustine ca e la cateva mii de voturi de Viorica Dancila. Lupta stransa pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a vorbit despre lupta pe care o duce cu Viorica Dancila pentru un loc in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Candidatul USR a precizat ca diferenta dintre cei care vor trece de primul tur va fi de doar cateva mii de voturi si i-a indemnat pe tineri sa mearga la urne. Dan Barna, .

Surse. Primele EXIT Poll-uri. Lupta foarte stransa intre Dancila si Barna pentru turul doi

Adevarul a obtinut primele EXIT Poll-uri. La ora 14. 00, Klaus Iohannis conduce detasat, in timp ce lupta dintre Viorica Dancila si Dan Barna pentru locul doi e foarte stransa, arata cifrele unui institut care lucreaza pentru partidele de dreapta. in schimb, cercetarile primite de PSD arata o diferenta mai mare intre Dancila si Barna. Diaspora nu e luata in calcul, deci votul romanilor din strainatate ar putea inclina decisiv balanta.

Mircea Diaconu, intrebat pe cine va sustine in turul doi: Pe nimeni

Candidatul ALDE si Pro Romania, Mircea Diaconu, a declarat duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor care il claseaza pe locul patru la alegerile prezidentiale, a declarat ca va vota pe nimeni in turul doi, argumentand ca in varianta care se prefigureaza ma tem ca e nimeni in turul doi.

Iohannis si turul doi: cum arata la exit poll presedintele Romaniei

Klaus Iohannis, actualul presedinte al Romaniei, a reusit un parcurs bun la aceste alegeri prezidentiale. Dupa ce in 2014 a castigat simpatia populara din postura de raul cel mai mic, de data asta a avut ceva mai multe avantaje. Rezultatele partiale il dau drept norocos: ajunge in turul doi. Rezultatele de tip exit poll pentru .

Cutremur in USR-PLUS dupa ce Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale: Ciolos vrea sa-i fure presul de sub picioare

PLUS a pregatit din vreme trei scenarii pentru situatia in care Dan Barna intra sau nu in turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media. ro. in situatia in care candidatul USR PLUS a pierdut competitia.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dancila versus Barna - Marea miza a primului tur. Discrepante majore intre doua case de sondare: Batalie umar la umar sau diferenta uriasa de procente?

UPDATE: Diferente mari intre doua case de sondare cu privire la lupta dintre Dan Barna si Viorica Dancila pentru locul doi. Daca una ii indica pe acestia umar la umar, cealalta arata o batalie aproape.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Noi cifre, UPDATE 18.10: Barna si Dancila, lupta stransa pentru locul doi

UPDATE: Datele Exit-Poll de la ora 17. 00 arata aproximativ aceleasi cifre precum cele anterioare. Astfel, miza primului tur al alegerilor prezidentiale pare a fi in continuare lupta pentru locul doi dintre Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )