Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dancila, despre alegerile anticipate: Importanta este stabilitatea Romaniei

Antena3 Antena3,
Dancila, despre alegerile anticipate: Importanta este stabilitatea Romaniei

Premierul demis Viorica Dancila a declarat ca nu a luat in calcul varianta alegerilor anticipate, adaugand ca stabilitatea tarii este importanta. intrebata duminica de jurnalisti, cu prilejul unei. continuă pe Antena3

Dancila, despre razboiul cu Dragnea: La sapte care sunt impotriva mea, al optulea parca nici nu mai conteaza. Toti si-au ales ca tinta o femeie

Premierul Viorica Dancila a comentat, duminica, actiunea pe care Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, spunand ca, la sapte barbati care sunt impotriva ei liderii Opozitiei), al optulea parca nici nu mai conteaza. Dancila spune ca nu ii este teama de aceasta actiune, ca are toate documentele doveditoare si ii este teama doar de Dumnezeu.

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o .

Viorica Dancila, despre presedintele Iohannis: Un om inactiv, un om insensibil la problemele oamenilor. Nu a fost presedintele Romaniei, ci al PNL

Liderul Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune despre presedintele Klaus Iohannis ca este un om inactiv, insensibil la problemele oamenilor si sustine ca aceasta nu a fost presedintele Romaniei, ci al Partidului National Liberal.

Dancila, despre o eventuala fuziune PSD-UNPR: Luam in calcul acest lucru

Viorica Dancila a declarat ca este dorinta UNPR, formatiune condusa de fostul vicepremier Gabriel Oprea, sa fuzioneze cu PSD, dar ca aceasta solicitare va fi decisa de membrii Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat. Luam in calcul acest lucru, a spus ea.

Dancila, despre venirea Volkswagen: Daca nu ne aleg pe noi e din cauza ca a cazut Guvernul. E lipsa de predictibilitate

Dupa ce a renuntat la a deschide o noua fabrica in Turcia, Volkswagen ar putea alege intre Romania si Bulgaria, Viorica Dancila sustinand ca, in cazul in care nu ne va alege pe noi, este din cauza instabilitatii politice si a lipsei de predictibilitate date de caderea Guvernului.

Viorica Dancila, despre Regina Elena: Va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara

Regina-Mama Elena va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara, a afirmat vineri premierul demis Viorica Dancila, presedinte al PSD. Un pios omagiu si eterna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )