Libnet.ro
UNICEF

10:31

Dancila, despre conflictul din PSD: Nu pot sa spun ca cineva minte, dar cnd acuzi trebuie sa ai probe concludente / Carmen Dan: S-a transat n CEx

Hotnews Hotnews,
 Dancila, despre conflictul din PSD: Nu pot sa spun ca cineva minte, dar cnd acuzi trebuie sa ai probe concludente / Carmen Dan: S-a transat n CEx

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca nu este vorba despre un conflict in partid, intre Carmen Dan si Gabriela Firea, ci doar pareri diferite care sunt absolut normale. Ea a mai spus ca nu poate afirma ca cineva minte in acest context, dar atunci cand acuzi trebuie sa ai probe concludente. continuă pe Hotnews

Dancila, despre conflictul Firea-Dan: A fost o discutie contradictorie normala. Nu putem gandi toti acelasi lucru. Nu pot sa spun ca minte cineva

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la finalul CEx-ului PSD, ca tensiunea dintre Carmen Dan si Gabriela Firea nu poate fi catalogata drept un razboi, ci drept o discutie contradictorie, fapt normal deoarece nu putem gandi toti acelasi lucru. Aceasta a mai precizat ca acuzatiile trebuie facute in general cu dovezi, dar ca nu poate afirma ca cineva minte in acest moment.

Dancila: Sa nu ne imbrancim in An Centenar! / Protest la reuniunea femeilor din PSD: Marioneta lui Dragnea, analfabeta! Hotii, la puscarie! (VIDEO)

La Pavilionul Expozitional din Constanta are loc vineri Scoala politica de vara a femeilor din PSD. Mai multi protestatari au venit si ei pentru a le transmiteurari de bine participantilor. Viorica.

Protest la reuniunea femeilor din PSD din Mamaia

Mai multe persoane s-au adunat, astazi, in fata Pavilionului Expozitional din Mamaia unde are loc reuniunea femeilor din PSD, cu intentia de a protesta in momentul sosirii lui Liviu Dragnea si a Vioricai Dancila. Protestatarii au tricouri pe care scrie Fara penali si mesaje anti PSD, dar si steagul tricolor, transmite News. ro.

Protest la reuniunea femeilor din PSD: Marioneta lui Dragnea, analfabeta! Hotii, la puscarie! (VIDEO)

La Pavilionul Expozitional din Constanta are loc vineri Scoala politica de vara a femeilor din PSD. Mai multi protestatari au venit si ei pentru a le transmiteurari de bine participantilor. Viorica.

Sa vina Diaspora, ca noi ne pi**m pe ea! Imagini REVOLTATOARE cu Niculae Badalau, unul dintre cei mai importanti baroni din PSD (VIDEO)

Imagini revoltatoare cu unul dintre cei mai importanti baroni din PSD. Un video care il are in prim-plan pe senatorul PSD Niculae Badalau, primind o dedicatie la o petrecere de manele cu versurile sa vina.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila despre cererea de demitere a ministrului de Interne

Premierul Viorica Dancila considera ca gestul primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a cere demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, nu denota un conflict, ci o discutie intre doua colege. Ea a.

Viorica Dancila, despre pesta porcina: A face din asta un subiect politic e inoportun. Vom despagubi oamenii

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referindu-se la subiectul pestei porcine, ca este inoportun ca aceasta tema sa devina una politica, fiind important sa fie luate masurile care se.

Viorica Dancila, despreprotestul din 10 august: Atunci cand se fac acuzatii, acestea sa fie bazate pe probe

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Constanta, comentand declaratiile contradictorii ale autoritatilor cu privire la protestul din 10 august, ca nu doreste sa acuze sau sa absolve pe.

Viorica Dancila o comite din nou: Cum pronunta premierul 2014 (VIDEO)

Viorica Dancila o comite din nou, in sedinta de guvern de miercuri. Abia ce s-a obisnuit cu 2020, Vioricai Dancila ii da de furca 2014. Dancila spune doua mii patrusprezece, in loc de.

Prima reactie din PSD dupa ce Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, sambata, ca Partidul Social Democrat ar trebui sa aiba un Guvern mai performant decat cel din prezent. Totodata, chestionata ce parere are cu privire la faptul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )