Libnet.ro
UNICEF

21:30

Viorica Dancila, despre pesta porcina: A face din asta un subiect politic e inoportun. Vom despagubi oamenii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre pesta porcina: A face din asta un subiect politic e inoportun. Vom despagubi oamenii

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referindu-se la subiectul pestei porcine, ca este inoportun ca aceasta tema sa devina una politica, fiind important sa fie luate masurile care se. continuă pe Antena3

Premierul nu sufla o vorba despre pesta porcina, dar se lauda cu acordarea de fonduri europene fermierilor

Premierul Viorica Dancila nu a suflat nicio vorba in sedinta de Guvern despre situatia ingrijoratoare in care se afla Romania in scandalul pestei porcine, insa s-a laudat cu faptul ca a dat agricultorilor fonduri europene de 2,29 miliarde de euro in acest an.

Adevarul despre pesta porcina. Date naucitoare de la Uniunea Europeana despre ce se intampla in Romania

Radu Tudor a prezentat, marti, la Punctul de intalnire, harta cu judetele afectate de pesta porcina. Cele mai multe judete in care boala lovit se afla in estul si sud-estul Romaniei, insa si in.

Avertisment fara precedent lansat de un fost presedinte ANSVSA! Ce spune despre pesta porcina

Un fost presedinte ANSVSA lanseaza un avertisment fara precedent. Mihai Turcanu sustine ca romanii care traiesc in zonele afectate de pesta africana nu vor mai putea sa creasca porci in.

Petre Daea, despre pesta porcina africana: Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu. Pe unii ii intereseaza doar daca cresc in sondaje

Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu in care se afla din cauza pestei porcine africane, daca nu sunt puse zilnic la indoiala procedurile si nu se fac interpretari de tot felul, a declarat,.

Viorica Dancila da explicatii pentru violenetele din Piata Victoriei, in fata Parlamentului

Viorica Dancila va da explicatii in Parlament cu privire la violentele de la protestul din Piata victoriei, din data de 10 august. PNL a trimis solicitarea prin care Dancila este chemata la Ora.

Viorica Dancila da explicatii pentru violentele din Piata Victoriei, in fata Parlamentului

Viorica Dancila va da explicatii in Parlament cu privire la violentele de la protestul din Piata victoriei, din data de 10 august. PNL a trimis solicitarea prin care Dancila este chemata la Ora.

Explicatii despre pesta porcina africana de la Ministerul Agriculturii: Multi sunt dezinformati

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), Sorin Rosu Mares, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita, ca o mare parte a populatiei este dezinformata.

Iohannis, apel catre Guvern sa aduca sub control situatia generata de pesta porcina: Cheltuielile din fondul de rezerva, zero

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri un nou apel catre autoritatile guvernamentale sa aduca sub control situatia generata de raspandirea accelerata a pestei porcine africane, astfel incat sa fie blocata raspandirea virusului si in.

Nu exista, domne, pesta porcina - Taranii din Braila isi plang soarta: Am ramas cu saracia si cu munca. Ce o sa taiem la Craciun? Niste gaini, daca le-am prinde si pe alea

In ultimele saptamani, sate intregi au ramas fara porci. Autoritatile au ucis sute de mii de animale, dupa declansarea pestei porcine africane. in urma veterinarilor, au ramas oameni saraci si fara.

Viorica Dancila, despreprotestul din 10 august: Atunci cand se fac acuzatii, acestea sa fie bazate pe probe

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Constanta, comentand declaratiile contradictorii ale autoritatilor cu privire la protestul din 10 august, ca nu doreste sa acuze sau sa absolve pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )