Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dancila despre decizia judecatorilor in dosarul lui Dragnea: Sper ca justitia sa aplice corect si sa nu fie o judecata politica

Adevărul Adevărul,
Dancila despre decizia judecatorilor in dosarul lui Dragnea: Sper ca justitia sa aplice corect si sa nu fie o judecata politica

Premierul Viorica Dancila, aflat[ ]n vizit[ ]n judeul Vaslui, a facut precizari in legatura cu pronuntarea sentintei in dosarul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este inculpat. continuă pe Adevărul

Dancila, despre decizia judecatorilor in dosarul lui Dragnea: Sper ca justitia sa aplice corect si sa nu fie o judecata politica

Premierul Viorica Dancila, aflat[ ]n vizit[ ]n judeul Vaslui, a facut precizari in legatura cu pronuntarea sentintei in dosarul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este inculpat.

VIDEO Atmosfera tensionata la portile inaltei Curti, in ziua ultimului termen de judecata in dosarul lui Liviu Dragnea

In jur de 300 de simpatizanti ai PSD si vreo 10 protestatari au asteptat luni, la poarta inaltei Curti de Casatie si Justitie, decizia judecatorilor in dosarul angajarilor fictive de laDGASPCTeleorman, in care Dragnea a fost condamnat cu executare in prima instanta. Liderul PSD nu s-a prezentat, insa jandarmii s-au straduit sa tina in frau conflicte dintre sustinatori si protestatari, iar cel care a incasat reprosurile a fost Adrian Severin.

Radu Tudor: Un mare adversar vorbeste despre legatura politica din dosarul lui Dragnea

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care judeca apelul lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, a amanat pronuntarea in dosar pentru data de 27 mai, a doua zi.

Viorica Dancila, despre metrul de autostrada din Moldova: Aceste campanii pentru imaginea publica... A adus plus valoare pentru zona respectiva?

Premierul Viorica Dancila a facut marti o vizita de lucru in judetul Suceava. in acest context, sefa Guvernului a fost intrebata daca va merge sa vada metrul de autostrada construit in semn de protest de.

VIDEO Dancila, despre extradarea lui Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza

Premierul Viorica Dancila a declarat, privitor la extradarea lui Radu Mazare, ca justitia si-a facut prompt datoria, precizand ca a fost la curent cu intreg procesul de aducere a fostului edil in tara din Madagascar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )