Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Dancila, despre extradarea lui Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dancila, despre extradarea lui Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza

Premierul Viorica Dancila a declarat, privitor la extradarea lui Radu Mazare, ca justitia si-a facut prompt datoria, precizand ca a fost la curent cu intreg procesul de aducere a fostului edil in tara din Madagascar. continuă pe Hotnews

Dancila, reactie dupa extradarea lui Mazare: Justitia si-a facut datoria.in Romania statul de drept functioneaza

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a fost la curent cu intregul proces de extradare a fostului edil Radu Mazare si ca acesta este un gest de normalitate.

Mircea Badea, despre extradarea lui Radu Mazare: Singurul lucru important este cum s-a facut

Mircea Badea a vorbit luni, in emisiunea in Gura Presei, despre extradarea lui Radu Mazare. Realizatorul Antena 3 apreciaza ca nu este nimic spectaculos in ceea ce priveste venirea in Romania a lui Radu.

Viorica Dancila, despre extradarea lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza (VIDEO)

Extradarea atat de rapida a lui Radu Mazare din Madagascar demonstreaza ca justitia chiar isi face treaba, iar statul de drept functioneaza in Romania, a declarat premierul Viorica.

Viorica Dancila, primele declaratii despre aducerea in tara a lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria. Vorbim despre un gest de normalitate

Premierul Viorica Dancila a facut primele declaratii referitoare la aducerea in tara a lui Radu Mazare. Dancila a spus caJustitia trebuie sa isi faca datoria. Si-a facut datoria chiar.

Marian Vanghelie, desprre extradarea lui Mazare: Nu stiu ce vor intelege romanii

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost invitatul jurnalistului Val Valcu in studioul DC News, unde a vorbit despre campania electorala pentru alegerile europarlamentare 2019, dar si despre.

Dancila despre decizia judecatorilor in dosarul lui Dragnea: Sper ca justitia sa aplice corect si sa nu fie o judecata politica

Premierul Viorica Dancila, aflat[ ]n vizit[ ]n judeul Vaslui, a facut precizari in legatura cu pronuntarea sentintei in dosarul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este inculpat.

Dancila, despre decizia judecatorilor in dosarul lui Dragnea: Sper ca justitia sa aplice corect si sa nu fie o judecata politica

Premierul Viorica Dancila, aflat[ ]n vizit[ ]n judeul Vaslui, a facut precizari in legatura cu pronuntarea sentintei in dosarul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este inculpat.

VIDEO Dancila, intampinata cu huiduieli si la Rasnov / Mitropolitul Ardealului a sfintit inceperea lucrarilor la un tronson de autostrada: Degraba si fara impiedicare sa ajunga la savarsire

Cativa protestatari au intampinat-o cu huiduieli pe Viorica Dancila la Rasnov, scandand Rusine sa va fie si PSD, ciuma rosie. insotita de mai multi ministri, Dancila a inaugurat inceperea lucrarilor la un tronson de 6 kilometri al autostrazii Comarnic - Brasov, iar la eveniment a luat parte si mirtopolitul Ardealului, Laurentiu Streza, care a binecuvantat acest inceput de autostrada, pentru ca degraba si fara impiedicare sa ajunga la savarsire.

Viorica Dancila, despre metrul de autostrada din Moldova: Aceste campanii pentru imaginea publica... A adus plus valoare pentru zona respectiva?

Premierul Viorica Dancila a facut marti o vizita de lucru in judetul Suceava. in acest context, sefa Guvernului a fost intrebata daca va merge sa vada metrul de autostrada construit in semn de protest de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )