Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dancila, despre executia bugetara pe primele noua luni: Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei

Antena3 Antena3,
Dancila, despre executia bugetara pe primele noua luni: Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut o serie de declaratii legate de subiectele dezbatute in sedinta de guvern. Vreau sa o felicit pe doamna ministru Rovana Plumb pentru reusita acestui eveniment. continuă pe Antena3

Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei

Executia bugetara pe primele noua luni ale anului arata atentia acordata investitiilor, care au ajuns la 15,2 miliarde de lei, si onorarii angajamentelor Guvernului de a creste veniturile populatiei, a afirmat astazi prim-ministrul Viorica Dancila.

Petrom va afisa rezultate in crestere, pentru primele noua luni

Maria Vlad, BRK Financial Group: Productia totala de hidrocarburi din trimestrul al treilea, in scadere cu 4%, va fi compensata de cresterea pretului barilului de petrol * Dragos Mesaros, Goldring: Deprecierea de la finalul saptamanii trecute a cotatiei SNP reprezinta o marcare de profit OMV Petrom SNP) va raporta rezultate financiare in crestere pentru primele noua luni ale anului apreciaza, la unison, brokerii activi in piata noastra de capital, in conditiile in care pretul petrolului pe plan international s-a inscris pe o tendinta ascendenta de la inceputul anului, dupa primele noua luni atat cotatia sortimentului Brent, relevant pentru piata europeana, cat si West Texas Intermediate WTI), urcand cu peste 20%.

Dancila, despre executia bugetara: Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei in primele noua luni ale anului, cu 25,7 la suta mai mari

Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei in primele noua luni ale anului, cu 25,7 la suta mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut, intrand de asemenea in economie 9,4 miliarde de lei din fonduri europene, a declarat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

OMV Petrom a avut un profit de 2,66 miliarde de lei in primele noua luni, cu 44% mai mare decat anul trecut

Grupul OMV Petrom a inregistrat in primele noua luni ale acestui an un profit in crestere cu 44% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la un rezultat net de 2,66 miliarde de lei.

De ce se sfieste MFP sa publice la timp executia bugetara?

Ministerul Finantelor Publice a intarziat si publicarea executiei bugetare pentru primele noua luni ale anului, in conditiile in care obiceiul arata ca documentul era pus pe site-ul institutiei in ziua de 25 a lunii.

Profitul net al Garanti Romania in crestere cu 7%

Grupul financiar Garanti Romania, care reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing si Garanti Credite de Consum, a anuntat astazi ca a inregistrat un profit net consolidat de 133 milioane lei in primele noua luni, in crestere cu peste 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

TeraPlast Group si-a dublat cifra de afaceri, pana la 590 milioane lei

TeraPlast Group, unul dintre cei mai mari producatori de materiale pentru piata constructiilor din tara noastra, a inregistrat in primele noua luni din 2018 o cifra de afaceri consolidata de 590,5 milioane de lei, in crestere cu 100% fata de vanzarile din acelasi interval al anului trecut. in aceeasi perioada de referinta, EBITDA consolidata a grupului a crescut cu 60%, de la 32,9 milioane de lei la 52,8 milioane de lei, potrivit datelor companiei.

Bucur Obor - rezultat brut in scadere cu 23%

Bucur Obor BUCU), societate ce detine centrul comercial cu acelasi nume din Bucuresti, a raportat, pentru primele noua luni ale acestui an, un profit brut de 11,1 milioane de lei, cu 23% sub cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce rezultatul net inregistrat, incluzand si suma de aproape 6,06 milioane de lei, reprezentand surplusul realizat din rezerve de reevaluare, este de 14,48 milioane de lei, informeaza emitentul printr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Deficitul bugetar a crescut ENORM in primele 9 luni ale anului. A ajuns la 16,8 miliarde de lei, dublu fata de anul trecut

Ministerul Finantelor anunta, marti, ca executia bugetului general consolidat pe primele noua luni ale anului 2018 s-a incheiat cu un deficit de 16,8 miliarde lei, respectiv 1,77% din Produsul Intern Brut.

Grupul Garanti - profit net in crestere cu peste 7%

Garanti Bank - crestere de 9,5% a profitului Grupul Garanti Romania, care reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing si Garanti Credite de Consum, a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit net consolidat de 133 milioane lei, in crestere cu peste 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, precum si venituri nete consolidate de 426 milioane lei. in perioada ianuarie-septembrie, Grupul a realizat o crestere de 11% a volumului total de active, care depaseste, in prezent, 12 miliarde lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )