Libnet.ro
UNICEF

11:30

Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei

Executia bugetara pe primele noua luni ale anului arata atentia acordata investitiilor, care au ajuns la 15,2 miliarde de lei, si onorarii angajamentelor Guvernului de a creste veniturile populatiei, a afirmat astazi prim-ministrul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, despre executia bugetara: Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei in primele noua luni ale anului, cu 25,7 la suta mai mari

Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei in primele noua luni ale anului, cu 25,7 la suta mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut, intrand de asemenea in economie 9,4 miliarde de lei din fonduri europene, a declarat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

Dancila, despre executia bugetara pe primele noua luni: Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut o serie de declaratii legate de subiectele dezbatute in sedinta de guvern. Vreau sa o felicit pe doamna ministru Rovana Plumb pentru reusita acestui eveniment.

Deficitul bugetar s-a adancit de la 6,8 la 16,8 miliarde lei

Veniturile bugetului general consolidat au crescut cu 13,6%, la finalul lunii septembrie 2018 fata de acelasi interval din anul trecut Deficitul bugetar s-a adan-cit la 16,8 miliarde lei de la 6,8 miliarde lei, in primele noua luni ale acestui an fata de perioada similara din 2017, ajungand la 1,77% din PIB, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Teodorovici: Veniturile bugetare au crescut cu 22 de miliarde de lei n primele opt luni

Veniturile bugetare au crescut in primele 8 luni ale anului la 182,4 miliarde lei, cu 22 de miliarde mai mult decat cele realizate in aceeasi perioada a anului trecut, a spus duminica, la Antena 3, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, citat de Mediafax.

Deficitul bugetar, n crestere accelerata la noua luni. Fata de aceeasi perioada a anului trecut e mai mare cu aproape 10 miliarde lei

Deficitul bugetar este mai mare cu aproape un punct procentual, la finalul lunii septembrie 2018, comparativ cu perioada similara din 2017, ajungand la 1,77% din PIB. Fata de nivelul din august a crescut cu 0,23 puncte procentuale. in termeni nominali este mai mare cu aproape 10 miliarde lei, fata de primele noua luni din 2017, adica mai mult decat dublu, ajungand la 16,8 miliarde lei. Anul trecut in aceeasi perioada insuma 6,81 miliarde lei.

Ministerul Finantelor recunoaste: Deficitul bugetar a crescut cu 10 miliarde de lei intr-un an

Executia bugetara, publicata marti de Ministerul Finantelor, trage un semnal de alarma in privinta cresterii cheltuielilor din acest an, in special ale celor legate de personal. Desi procentul din PIB este mic, de numai 1,77%, deficitul bugetar pe primele noua luni din an este de 16,8 miliarde de lei, cu aproape 10 miliarde de lei mai mult decat in perioada similara a anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )