Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre protocoalele cu SRI: Trebuie sa ajungem la un moment zero

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, despre protocoalele cu SRI: Trebuie sa ajungem la un moment zero

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, intrebata despre decescretizarea proctocoalelor intre Parchetul General si SRI, ca trebuie sa se ajunga la un moment zero, iar pentru sanatatea societatii si pentru cresterea increderii in institutiile statului trebuie sa vedem tot ce se intampla. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, lovitura pentru SRI: Premierul cere DESECRETIZAREA listei cu imobilele date de Guvern, cele in care tineau petreceri oamenii Serviciului

Premierul Viorica Dancila a cerut, marti, desecretizarea listei cu imobilele date de Guvern, inclusiv SRI. Da, am solicitat Secretariatului General al Guvernului desecretizarea pentru toate imobilele . ) date.

Viorica Dancila, despre intalnirea cu Iohannis: Discutiile se vor axa pe salarizare, pe buget (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se vor deplasa marti la Palatul Cotroceni pentru o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis. Salarizarea si bugetul vor principalele doua su.

Fost ministru al justitiei, despre protocoalele SRI-Parchet: Justificate doar daca privesc securitatea nationala

Fostul minustru al justitiei, Rodica Stanoiu, a sustinut ca protocoalele dintre procurori si ofiterii de informatii sunt justificate, doar daca privesc doar securitatea nationala. De asemenea, Rodica.

Tariceanu, despre protocoalele SRI aprobate in sedinta CSAT la care a luat si el parte: Au trecut 13 ani. Nu-mi aduc aminte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, referitor la faptul ca in 2005, cand s-au incheiat unele dintre protocoalele institutiilor cu SRI, el era membru al Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), ca documentele nu a fost discutate in CSAT. El spune ca, dupa 13 ani, nu isi mai aduce aminte detalii, dar este necesar ca toate protocoalele sa fie scoase la lumina.

SRI trebuie sa publice TOATE protocoalele din 1990 pana in prezent. UNJR: Cei care au semnat trebuie sa dea socoteala

Pentru a afla TOT adevarul, Parchetul General si SRI trebuie sa publice TOATE protocoalele din 1990 pana in prezent. Aceasta este solicitarea ferma a Uniunii Judecatorilor UNJR)si Asociatiei Magistratilor.

SRI trebuie SA PUBLICE TOATE protocoalele din 1990 pana in prezent. UNJR: Cei care au semnat trebuie sa dea socoteala

Pentru a afla TOT adevarul, Parchetul General si SRI trebuie sa publice TOATE protocoalele din 1990 pana in prezent. Aceasta este solicitarea ferma a Uniunii Judecatorilor UNJR)si Asociatiei Magistratilor.

Viorica Dancila pregateste o noua loviturapentru SRI. Premierul acerut desecretizarea listei cu imobilele date de Guvern

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca a solicitat Secretariatului General al Guvernului desecretizarea listei pentru toate imobilele date catre alte institutii, inclusiv catre SRI. Am solicitat.

Viorica Dancila, primul discurs in Parlament. Explicatii despre banii romanilor

Premierul Viorica Dancila a vorbit, marti, despre cresterea economica record pe care a intregistrat-o Romania inanul 2017. Propunerea ca premierul sa vina in plenul Camerei Deputatilor a fost facuta.

Premierul Viorica Dancila, detalii despre intalnirea de la Cotroceni

Viorica Dancila a spus ca subiectele principale care vor fi abordate in cadrul intalnirii de marti cu Iohannis vor fi bugetul si salarizarea. Astazi merg la Cotroceni, mi se pare un lucru firesc. Asa.

Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu, chemate de Iohannis la Cotroceni pentru a da explicatii despre revolutiafiscala

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au fost convocate marti, la Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Tema discutiei: revolutia fiscala a PSD, care a dus la diminuarea unor salarii din sistemul bugetar si a pensiilor private. intalnirea va avea loc la ora 12.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )