Libnet.ro
UNICEF

18:00

DANCILA, DESPRE POSIBILITATEA IESIRII ALDE DE LA GUVERNARE: Nu am luat in calcul acest lucru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA, DESPRE POSIBILITATEA IESIRII ALDE DE LA GUVERNARE: Nu am luat in calcul acest lucru

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat duminica, la Racsa, ca nu a fost luata in calcul o posibila iesire a ALDE de la guvernare, dar ca anumite aspecte vor fi lamurite in sedinta coalitiei care va avea loc luni. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, despre posibilitatea iesirii ALDE de la guvernare: Nu am luat in calcul acest lucru

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat duminica, la Racsa, ca nu a fost luata in calcul o posibila iesire a ALDE de la guvernare, dar ca anumite aspecte vor fi lamurite in sedinta coalitiei care va avea loc luni.

DANCILA, DESPRE POSIBILITATEA IESIRII ALDE DE LA GUVERNARE: Nu am luat in calcul acest lucru

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat duminica, la Racsa, ca nu a fost luata in calcul o posibila iesire a ALDE de la guvernare, dar ca anumite aspecte vor fi lamurite in sedinta coalitiei care va avea loc luni.

Dancila, despre posibilitatea iesirii ALDE de la guvernare

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat duminica, la Racsa, ca nu a fost luata in ca.

Viorica Dancila, despre relatia cu ALDE: Luni vom afla daca ies sau nu din coalitie

Premierul Viorica Dancila a vorbit despre situatia din ALDE si a spus ca luni in urma discutiilor de luni va afla daca partenerii vor iesi sau nu din coalitie. Vedem cum evolueaza lucrurile. Avem o.

PNL depune motiune de cenzura in cazul iesirii ALDE de la guvernare. Liberalii vor alegeri anticipate

Conducerea PNL a hotarat, luni, ca va depune motiune de cenzura in cel mai scurt timp posibil daca ALDE decide iesirea din Guvernul condus de Viorica Dancila, au declarat surse politice pentru Adevarul.

PSD pierde 4 parlamentari chiar inaintea iesirii ALDE de la guvernare. Social-democratii nu mai au majoritate in Senat -UPDATE

Senatorul Nicolae Marin, care a demisionat recent din PSD, a anuntat luni ca se alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania, scrie Agerpres. Alti trei deputati PSD si-au anuntat demisiile din PSD si trecerea la partidul lui Victor Ponta. Astfel, social-democratii au pierdut majoritatea si in Senat unde au ramas cu 68 de parlamentari, fata de 69 cat ar avea nevoie.

Viorica Dancila, despre viitorul coalitiei PSD-ALDE: Avem luni sedinta si hotaram (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca va participa, luni, la o sedinta a Coalitiei PSD-ALDE, ude va discuta cu Calin Popescu Tariceanu despre viitorul Guvernului. Anuntul premierului vine in contextul in.

Ce a spus Viorica Dancila despre o retragere din cursa prezidentiala in favoarea lui Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, ca in mod categoric nu se va retrage din cursa pentru Presedintia Romaniei in favoarea liderului ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, intrucat este si va.

Premierul Dancila, anunt pentru ministrii ALDE: Ramona Manescu ramane in Executiv. Daca si altii vor decide, isi vor continua mandatele

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, va ramane in Executiv. Dancila a declarat, luni seara, la finalul sedintei Comitetului.

Ce spune sotul Vioricai Dancila despre aceasta dupa ce a devenit oficial candidatul PSD la prezidentiale

Sotul Vioricai Dancila a declarat, sambata, la Congresul PSD, ca este mandru de propunerea acesteia pentru prezidentiale si ca o iubeste si dupa 30 de ani de relatie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )