Libnet.ro
UNICEF

19:45

Viorica Dancila, despre posibilitatea iesirii ALDE de la guvernare: Nu am luat in calcul acest lucru

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, despre posibilitatea iesirii ALDE de la guvernare: Nu am luat in calcul acest lucru

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat duminica, la Racsa, ca nu a fost luata in calcul o posibila iesire a ALDE de la guvernare, dar ca anumite aspecte vor fi lamurite in sedinta coalitiei care va avea loc luni. continuă pe Hotnews

Dancila, despre posibilitatea iesirii ALDE de la guvernare

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat duminica, la Racsa, ca nu a fost luata in ca.

Viorica Dancila, despre relatia cu ALDE: Luni vom afla daca ies sau nu din coalitie

Premierul Viorica Dancila a vorbit despre situatia din ALDE si a spus ca luni in urma discutiilor de luni va afla daca partenerii vor iesi sau nu din coalitie. Vedem cum evolueaza lucrurile. Avem o.

Viorica Dancila, despre viitorul coalitiei PSD-ALDE: Avem luni sedinta si hotaram (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca va participa, luni, la o sedinta a Coalitiei PSD-ALDE, ude va discuta cu Calin Popescu Tariceanu despre viitorul Guvernului. Anuntul premierului vine in contextul in.

Ce a spus Viorica Dancila despre o retragere din cursa prezidentiala in favoarea lui Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, ca in mod categoric nu se va retrage din cursa pentru Presedintia Romaniei in favoarea liderului ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, intrucat este si va.

Viorica Dancila, discutii importante in CEx. Ce vor hotari social-democratii, dupa ce ALDE a decis sa ramana la guvernare

Viorica Dancila va discuta maine in CEX despre deciziile luate in sedinta Coalitiei. ALDE a decis sa ramana la guvernare insa cere in continuare un nou program de guvernare si restructurarea.

VIDEO Viorica Dancila, intrebata despre controversele legate de propunerea judecatoarei Garbovan la ministrul Justitiei: Haideti sa avem o gandire pozitiva

Premierul Viorica Dancila le-a cerut ziaristilor o gandire pozitiva in ceea ce priveste nominalizarea judecatoarei Dana Garbovan pentru conducerea Ministerului Justitiei si si-a exprimat speranta ca presedintele Klaus Iohannis nu va respinge aceasta propunere, desi a recunoscut ca nu s-a consultat cu seful statului pe acest subiect.

Viorica Dancila, intrebata de contracandidatii sai: Nu sunt apropiati si nu iubesc oamenii Domnul Barna sadeste ura in randul oamenilor (VIDEO)

Viorica Dancila a fost votata sambata drept candidatul PSD in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Pe tot discursul sustinut in fata Congresului, dar si in declaratiile in fata presei, Viorica.

Viorica Dancila vine cu o noua gafa, pe masura functiei de stat pe care o viseaza. Bunul simt si violenta nu sunt caracteristice poporului roman

Viorica Dancila revine! Premierul Romaniei nu e degeaba, cum ar spune majoritatea romanilor. Aceasta ofera o portie de stand-up de calitate, facut involuntar. Daca altii platesc sa rada copios la show-uri amuzante, unii deschid televizorul si o asteapta peViorica Dancila. Ce gafa monumentala a mai facut acum? Viorica Dancila, gafa monumentala Chiar daca multi au .

VIORICA DANCILA: Am convingerea ca pot castiga in fata lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, dupa ce Congresul PSD i-a validat candidatura la Presedintie, ca are convingerea ca poate castiga in fata lui Klaus Iohannis, apreciind ca Romania este pregatita pentru primul presedinte femeie.

VIORICA DANCILA: Am pornit o lupta impotriva criminalitatii si nu ma voi opri

Prim-ministrul Viorica Dancila, presedinte al Partidului Social Democrat, a declarat sambata, imediat dupa ce a fost desemnata candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale, ca va lupta cu toate puterile pentru combaterea traficului de persoane, a violentei domestice si a abuzurilor asupra copiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )