Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dancila, despre protestul de la Constanta: Oare astfel de manifestari ne reprezinta pe noi, romanii? Oare circul tine de cald pentru Romania?

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre protestul de la Constanta: Oare astfel de manifestari ne reprezinta pe noi, romanii? Oare circul tine de cald pentru Romania?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, s-a referit, in discursul sustinut cu ocazia alegerilor pentru conducerea organizatiei judetene a PSD Constanta, la protestul care a avut loc inainte de a intra in cladirea unde au avut loc aceste alegeri, cand mai multe persoane au scandat Analfabeto, Hotii, hotii. continuă pe Adevărul

Dancila, despre Ponta: Cred ca si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, reitereaza ca nu se va retrage din cursa pentru presedintia Romaniei si spune ca liderul PRO Romania, Victor Ponta, face foarte multe scenarii. Cred ca si-a gresit meseria . ) Eu am intrat in cursa prezidentiala, merg mai departe si nu raspundem santajului sau acestor negocieri pe care le vor unii: iesi din cursa prezidentiala, daca te sustinem, afirma Dancila.

Dancila, despre Dana Girbovan: Eu as propune-o din nou ministru al Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan pentru functi.

Viorica Dancila, despre rechemarea lui George Maior din postul de ambasador: O semnam si o trimiteam la Cotroceni...O sa vorbesc cu ministrul Manescu (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca nu a primit niciun document privind rechemarea luiGeorge Maiordin functia de ambasador al Romaniei in SUA, dupa ce in presa s-a vehiculat ca ar exista.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )