Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dancila, despre refuzul lui Iohannis: Poate merge spre penal. O sa ma consult cu juristii

Hotnews Hotnews,
 Dancila, despre refuzul lui Iohannis: Poate merge spre penal. O sa ma consult cu juristii

Viorica Dancila a declarat joi seara, la Romania TV, ca lipsa unei decizii a presedintelui Klaus Iohannis cu privire la numirea ministrilor interimari, desi hotararea CCR il obliga, poate merge spre zona penalului. Premierul a precizat ca se va consulta cu juristii pe acest subiect, potriivt Mediafax. continuă pe Hotnews

Dancila, despre problemele penale ale lui Nica: Si Iohannis are probleme penale. A fost implicat intr-un dosar cu casele si candideaza la presedintie

Presedintele PSD Viorica Dancila a confirmat marti seara la finalul sedintei CEx ca il va propune pe Dan Nica in functia de comisar european in locul Rovanei Plumb. intrebata despre faptele prescrise din dosarul Microsoft care-l privesc pe Nica, premierul a afirmat ca si domnul presedinte are probleme. A fost implicat intr-un dosar cu casele.

DANCILA, DESPRE SITUATIA ROVANEI PLUMB: Comisia JURI se afla la originea unui conflict intre legislatia nationala si cea europeana

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, dupa ce Comisia Juridica din PE a respins nominalizarea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, ca este vorba despre un conflict intre legislatia nationala si cea europeana, iar atitudinea comisiei a fost profund incurajata de opozitia din Romania in frunte cu presedintele Iohannis.

Dancila, despre comisar: Daca aducem un bebelus si am spune ca e propus de PSD, i s-ar gasi un defect

Viorica Dancila a declarat ca Opozitia din Romania critica propunerile de comisar european, lucru care nu se intampla in alte tari. Premierul a adaugat ca in cazul in care aducem si un bebelus si am spune ca e propus de PSD, i se va gasi un defect, potrivit Mediafax.

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr.

Radu Tudor, despre mutarea lui Iohannis de a cere demisia sefului DIICOT: Presedintele marcheaza institutional si politic. Cazul Caracal a devenit caz de campanie electorala prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia procurorului-sef al DIICOT, Felix Banila, motivul fiind modul in care au decurs anchetele din cazul Caracal si cazul Dambovita, care genereaza in continuare semne.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )