Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr. continuă pe B1

Dancila: Facem o noua propunere de comisar. Despre invitatia lui Iohannis la consultari: Vin de indata, acelasi de indata cu care presedintele a decis sa numeasca ministrii interimari (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va face o alta propunere de comisar european, in locul Rovanei Plumb. Cat despre invitatia la consultari, lansata de Klaus Iohannis, premierul a sustinut ca va onora invitatia la.

Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va decide, marti, in Comitetul Executiv National, care va fi noua propunere pentru postul de comisar european. Liderul PSD sustine ca nu exista o obligatie ca Romania sa propuna o femeie si ca Mihai Fifor ar fi un candidat potrivit. Adevarul a scris ieri ca Mihai Fifor, secretarul general al PSD, va fi propus pentru functia de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Plumb.

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

Ungaria a decis deja care va fi noua propunere de comisar european, dupa respingerea lui Laszlo Trocsany

Ungaria l-a propus luni pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de membru al Comisiei Europene, in contextul in care prima propunere inaintata de premierul Viktor Orban a fost respinsa de Parlamentul European, relateaza Reuters.

Tariceanu anunta sfarsitul Guvernului Dancila: Sa se abtina de la orice propunere de comisar european pana dupa votul motiunii de cenzura

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru propunerea facuta pentru functia de comisar european. De asemenea, presedintele liberal-democratilor a anuntat ca marti va fi depusa motiunea de cenzura.

VIDEO Viorica Dancila: Vom face o noua propunere de comisar european Conform legislatiei Romaniei, Rovana Plumb nu este in niciun conflict de interese

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca va face o noua propunere pentru postul de comisar european, dar a contestat modul in care a fost respinsa candidatura Rovanei Plumb, sustinand ca responsabilitatea apartine opozitiei si presedintelui Iohannis, care au facut un lobby agresiv ca reprezentantul Romaniei in CE sa nu treaca de audieri.

CALIN POPESCU TARICEANU: ii solicit premierului Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar european

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii cere premierului Viorica Dancila sa se abtina de la a face o alta propunere de comisar european din partea Romaniei pana dupa votul asupra motiunii de cenzura. Cel mai probabil, nu va mai fi in situatia de a face vreo propunere, adauga el.

Tariceanu: ii solicit premierului Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar european

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii cere premierului Viorica Dancila sa se abtina de la a fa.

Tariceanu, dupa respingerea Rovanei Plumb: ii solicit premierului Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar european pana dupa votul motiunii de cenzura (FOTO)

Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac dur la adresa fostului partener de coalitie, Viorica Dancila, ca urmare a respingerii lui Rovana Plumb de catre Parlamentul European dupa ce aceasta a fost nominalizata pe.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )