Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dancila, despre scenariul unui candidat unic PSD-ALDE-Pro Romania: Dupa ce primim sondajele, vedem ce formula imbratisam

Hotnews Hotnews,
 Dancila, despre scenariul unui candidat unic PSD-ALDE-Pro Romania: Dupa ce primim sondajele, vedem ce formula imbratisam

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, la finalul sedintei coalitiei de luni, ca PSD asteapta sondajele de opinie privind candidatii la alegerile prezidentiale, dar nu poate opri ALDE sa discute cu alte partide. Ea a comentat astfel propunerea privind desemnarea unui candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania, lansata de Victor Ponta si sustinuta de liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Hotnews

Ce spune Dancila despre varianta unui candidat PSD-ALDE-ProRomania la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, luni, ca, dupa ce se vor primi rezultatele sondajelor demarate pentru a vedea care este cea mai buna varianta de candidat pentru alegerile prezidentiale, PSD va vedea ce formula va imbratisa.

Culise. Ponta si Tariceanu o forteaza pe Dancila sa-l accepte pe liderul ALDE candidat unic al stangii la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, aliati din vremea USL, au din nou un plan comun pentru alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Cei doi ar vrea ca PSD, ALDE si ProRomania sa sustina un candidat comun pentru Cotroceni, iar acesta sa fie Calin Popescu Tariceanu. Viorica Dancila are alte planuri: candidat unic al PSD sau, cel mult, alianta cu ALDE, dar fara Ponta. Urmeaza negocieri intre cele trei tabere.

Din partea PSD-ALDE-PRO ROMANIA - candidat unic la prezidentiale

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este de parere ca cea mai buna solutie la alegerile prezidentiale este un candidat unic din partea PSD - ALDE - PRO Romania, propunere anuntata de Victor Ponta.

Tariceanu, de acord cu Ponta pentru solutia unui candidat comun PSD-ALDE-ProRomania la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca a discutat cu Victor Ponta despre o posibila alianta intre PSD, ALDE si Pro Romania la alegerile prezidentiale din iarna.

Dancila, despre Plesoianu: Si eu as putea sa il critic pentru discursul antieuropean si antiamerican

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, duminica, cu referire la acuzatiile lansate de Liviu Plesoianu, ca nu este condusa de servicii, precizand ca si ea l-ar putea critica pentru discursul antieuropean si antiamerican de la Congres, pe care Viorica Dancila a spus ca nu si-l asuma, transmite Mediafax.

DANCILA, DESPRE POSTUL DE COMISAR EUROPEAN: PSD il propune pe Ioan Mircea Pascu in locul Corinei Cretu

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca PSD il propune pe Ioan Mircea Pascu postul de comisar european detinut de Corina Cretu, care a obtinut un mandat de europarlamentar, Postul de vicepremier detinut de Viorel Stefan va fi preluat de Eugen Teodorovici.

Dancila, despre acordul propus de Tariceanu: O sa am o discutie. Decizia o iau forurile PSD

Viorica Dancila a declarat, referitor la acordul pentru o coalitie de guvernare pana in 2024 propus de Calin Popescu Tariceanu, ca va avea o discutie cu liderul ALDE. Premierul a precizat ca nu ea ia decizia, ci forurile statutare ale PSD, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila, despre huiduielile din timpul Congresului PSD: Eu dezaprob astfel de manifestari

Viorica Dancila a explicat huiduielile de sala atunci cand a aparut Marian Oprisan. Eu dezaprob astfel de manifestari. Cine a facut acest lucru, cred ca nu a procedat intr-un mod normal, intr-un.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )