Libnet.ro
UNICEF

08:15

Tariceanu, de acord cu Ponta pentru solutia unui candidat comun PSD-ALDE-ProRomania la prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, de acord cu Ponta pentru solutia unui candidat comun PSD-ALDE-ProRomania la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca a discutat cu Victor Ponta despre o posibila alianta intre PSD, ALDE si Pro Romania la alegerile prezidentiale din iarna. continuă pe Adevărul

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

Dancila, despre scenariul unui candidat unic PSD-ALDE-Pro Romania: Dupa ce primim sondajele, vedem ce formula imbratisam

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, la finalul sedintei coalitiei de luni, ca PSD asteapta sondajele de opinie privind candidatii la alegerile prezidentiale, dar nu poate opri ALDE sa discute cu alte partide. Ea a comentat astfel propunerea privind desemnarea unui candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania, lansata de Victor Ponta si sustinuta de liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu.

Dancila il tine in suspans pe Tariceanu: Avem sondaje pentru prezidentiale. Vom vedea ce formula imbratisam (VIDEO)

Sefa PSD, Viorica Dancila, nu a imbratisat propunerea lui Tariceanu de a avea un candidat comun la prezidentiale impreuna cu Pro Romania. Premierul a spus ca momentan se fac sondaje si ca se va.

Tariceanu si Ponta au ajuns la un numitor comun: Candidat COMUN la prezidentiale - Confirm ce a spus el

Calin Popescu Tariceanu este de acord cu Victor Ponta in privinta candidatului unic la prezidentiale din partea partidelor de stanga. Am evaluat variantele pentru prezidentiale si confirm ce a spus el.

Ce spune Dancila despre varianta unui candidat PSD-ALDE-ProRomania la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, luni, ca, dupa ce se vor primi rezultatele sondajelor demarate pentru a vedea care este cea mai buna varianta de candidat pentru alegerile prezidentiale, PSD va vedea ce formula va imbratisa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )