Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dancila, discurs in PE despre Presedintia Consiliului UE

România Liberă România Liberă,
Dancila, discurs in PE despre Presedintia Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila a prezentat, marti, in Parlamentul European, bilantul Presedintiei Consili. continuă pe România Liberă

DANCILA, DISCURS IN PE: A fost important sa aratam ca institutiile europene lucreaza pentru cetateni

Premierul Viorica Dancila a prezentat, marti, in Parlamentul European, bilantul Presedintiei Consiliului Uniunii Europene si a vorbit despre cele 90 de dosare finalizare, despre 2. 500 de evenimente si reuniuni organizate si despre adoptarea a 84 de concluzii.

Eugen Tomac (PMP): Guvernul nu a fost in stare sa vina cu niciun proiect nou, cat timp Romania a detinut presedintia Consiliului UE. Dancila a prezentat bilantul in P.E., in fata unei sali goale

Premierul Viorica Dancila a facut, in Parlamentul European, bilantul Presedintiei Romaniei a Consiliului Uniunii Europene. Si si-a tinut discursul in fata unei sali goale, noteaza liderul.

Viorica Dancila: Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia Consiliului UE

Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia romana la Consiliul Uniunii Europene, a spus, marti, in Parlamentul European, premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, anunt despre candidatul PSD la prezidentiale. Ce conditii cumulative trebuie sa indeplineasca

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, sambata, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile.

VIDEO Dancila, in Parlamentul European: Prin exercitarea Presedintiei Consiliului UE Romania a aratat legitimitatea dorintei de a incheia MCV - UPDATE

Premierul Viorica Dancila a sustinut marti in plenul Parlamentului European ca prin exercitarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene Romania a confirmat statutul de membru cu drepturi depline, ceea ce a aratat legitimitatea dorintei de a incheia Mecanismul de Cooperare si Verificare.

INTERVIU EXCLUSIV. Viorica Dancila, despre presedintia romana la Consiliul UE: Toate discutiile cu Iohannis si cu liderii europeni puteau duce la sustinere, nu la atac

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3, in care a vorbit despre rezultatele presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene. inseamna o munca .

Viorica Dancila, discurs in plenul Parlamentului European: Romania a aratat ca poate performa cu succes

Viorica Dancila face, marti, o vizita de lucru la Strasbourg, urmand sa aiba o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David-Maria Sassoli. Premierul Romaniei are o interventie in plenul.

Dancila, discurs in presa britanica despre Dragnea si mecanismele puterii

Premierul Dancila a vorbit intr-un interviu pentru The Guardian, despre europarlamentare si despre motivele pentru care Guvernul nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European. Peste 80% dintre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )