Libnet.ro
UNICEF

06:46

Viorica Dancila: Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia Consiliului UE

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia Consiliului UE

Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia romana la Consiliul Uniunii Europene, a spus, marti, in Parlamentul European, premierul Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Dancila, discurs in PE despre Presedintia Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila a prezentat, marti, in Parlamentul European, bilantul Presedintiei Consili.

Rares Bogdan, dupa ce Dancila a sustinut ca nu functionarii, ci ministrii au realizat Presedintia Consiliului UE: E o jignire grava adusa oamenilor care si-au facut treaba in mod exemplar (VIDEO)

Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia romana la Consiliul Uniunii Europene, ci Guvernul Romaniei, a declarat Viorica Dancila, in Parlamentul European. Rares Bogdan considera ca.

VIORICA DANCILA: Romania, o voce puternica si un partener serios

Premierul Viorica Dancila apreciaza ca, prin detinerea presedintiei Consiliului UE, Romania a reconfirmat ca este o voce puternica si un partener serios, care lasa o baza solida pentru urmatorul capitol al constructiei europene.

Eugen Tomac (PMP): Guvernul nu a fost in stare sa vina cu niciun proiect nou, cat timp Romania a detinut presedintia Consiliului UE. Dancila a prezentat bilantul in P.E., in fata unei sali goale

Premierul Viorica Dancila a facut, in Parlamentul European, bilantul Presedintiei Romaniei a Consiliului Uniunii Europene. Si si-a tinut discursul in fata unei sali goale, noteaza liderul.

INTERVIU EXCLUSIV. Viorica Dancila, despre presedintia romana la Consiliul UE: Toate discutiile cu Iohannis si cu liderii europeni puteau duce la sustinere, nu la atac

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3, in care a vorbit despre rezultatele presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene. inseamna o munca .

Viorica Dancila merge azi la Strasbourg. Premierul va prezenta Parlamentulului European realizarile presedintiei romane a Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila merge marti, la Strasbourg, acolo unde principalul eveniment este interventia pe care o va avea in Parlamentul European pe tema detinerii presedintiei UE.

Cum s-au certat Gabriela Firea si Viorica Dancila. Stenogramele arata adevarata situatie din PSD

Au fost discutii aprinse, luni, in sedinta CEx al PSD. Gabriela Firea si Viorica Dancila s-au certat cand s-a adus in discutie subiectul legat de candidatul la alegerile prezidentiale din acest an. Primarul general al Capitalei a cerut ca partidul sa ia o decizie cu privire la candidat, iar premeirul Romaniei a reactionat imediat. Cum .

Viorica Dancila, discurs in plenul Parlamentului European: Romania a aratat ca poate performa cu succes

Viorica Dancila face, marti, o vizita de lucru la Strasbourg, urmand sa aiba o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David-Maria Sassoli. Premierul Romaniei are o interventie in plenul.

Viorica Dancila, interviu in presa internationala despre Laura Kovesi: Daca va ajunge sef al Parchetului European, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila a explicat intr-un interviu pentru britanicii de la The Guardiande ce Guvernul nu o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror sef european. Liderul.

Viorica Dancila, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj postat sambata pe Facebook. Felicitari campioanei Romaniei! Fel.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )