Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: Nu am discutat in Comitetul Executiv despre remaniere

România Liberă România Liberă,
Dancila: Nu am discutat in Comitetul Executiv despre remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Neptun, ca in sedinta Comitetului Executiv National . continuă pe România Liberă

VIORICA DANCILA: Nu am discutat in Comitetul Executiv despre remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Neptun, ca in sedinta Comitetului Executiv National al PSD nu s-a discutat despre remanierea Guvernului. Ea a mai spus ca la congres pot sa candideze toti cei care doresc si ca, daca majoritatea va decide ca trebuie introduse in statutul partidului criterii de integritate, atunci asa se va intampla.

Dancila, la Neptun: Nu am discutat despre remaniere, nu pot sa spun daca un ministru sau altul va fi remaniat

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Neptun, ca in sedinta Comitetului Executiv National al PSD nu s-a discutat despre remanierea Guvernului.

Dancila, despre remaniere: Nu pot sa spun daca vreun ministru va fi remaniat. Daca se va considera ca au gresit, luam in calcul

Viorica Dancila, declaratii despre remaniere Nu am vorbit de remaniere deci nu pot sa spun daca un ministru sau altul va fi remaniat. Daca se va considera sau va reoesi ca a gresit vreun minister.

Rares Bogdan, atac dur la premierul Viorica Dancila. Ce ii reproseaza

Rares Bogdan rupe tacerea si o ataca pe Viorica Dancila. Acesta are dovada ca premierul Romaniei a mintit. Cu ce o incrimineaza Bogdan pe Dancila? Rares Bogdan, atac la adresa Vioricai Dancila Rares Bogdan a prins-o cu minciuna pe Viorica Dancila. Liberalul a acuzat-o de minciuna, asfel ca i-a adus si dovada. Totul s-a petrecut .

Ziua CHANEL! Premierul Viorica Dancila poarta cu incredere BROSA de SUTE DE DOLARI (FOTO)

Romanii au putut admira din nou, miercuri, superba brosa Chanel a premierului Viorica Dancila. imbracata intr-o rochie bleu, la care a accesorizat celebra brosa de circa 600-650 de dolari, sefa PSD a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )