Libnet.ro
UNICEF

17:01

VIORICA DANCILA: Nu am discutat in Comitetul Executiv despre remaniere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Nu am discutat in Comitetul Executiv despre remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Neptun, ca in sedinta Comitetului Executiv National al PSD nu s-a discutat despre remanierea Guvernului. Ea a mai spus ca la congres pot sa candideze toti cei care doresc si ca, daca majoritatea va decide ca trebuie introduse in statutul partidului criterii de integritate, atunci asa se va intampla. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Nu am discutat in Comitetul Executiv despre remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Neptun, ca in sedinta Comitetului Executiv National .

Viorica Dancila, declaratii despre votul in Diaspora. Ce masuri pregateste premierul

Viorica Dancila a facut declaratii despre votul din Diaspora. Prim-ministrul a anuntat faptul ca Guvernul lucreaza la masuri pentru votarea in cauza. Dancila, despre votul din Diaspora: Ne-am bucura daca de la presedinte si opozitie am avea un proiect Viorica Dancila a anuntat ca la momentul actual se lucreaza la masuri pentru votul in Diaspora.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura nu a fost tratata cu seriozitate

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, dupa respingerea motiunii de cenzura, ca aceasta nu a fost tratata cu seriozitate de opozitie, iar votul ii intareste convingerea ca alianta de la guvernare este puternica.

INTERVIU Candideaza Viorica Dancila la prezidentiale? Raspunsul transant oferit de premier

Premierul Viorica Dancila a dezvaluit la Adevarul Live pozitia sa privind o candidatura la alegerile prezidentiale din partea PSD, in contextul in care Guvernul tocmai a trecut de motiunea de cenzura a Opozitiei unite.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Viorica Dancila: Opozitia, incapabila sa vina cu un proiect

UPDATE Premierul Viorica Dancila a declarat inaintea votului motiunii de cenzura ca intregul text al motiuniidemonstreaza incapacitatea opozitiei de a livra un proiect serios. Domnule presedinte.

Dancila, la Neptun: Nu am discutat despre remaniere, nu pot sa spun daca un ministru sau altul va fi remaniat

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Neptun, ca in sedinta Comitetului Executiv National al PSD nu s-a discutat despre remanierea Guvernului.

Dancila, despre remaniere: Nu pot sa spun daca vreun ministru va fi remaniat. Daca se va considera ca au gresit, luam in calcul

Viorica Dancila, declaratii despre remaniere Nu am vorbit de remaniere deci nu pot sa spun daca un ministru sau altul va fi remaniat. Daca se va considera sau va reoesi ca a gresit vreun minister.

Viorica Dancila, anunt dupa victoria de la motiune: Sunt cifre care ne incurajeaza sa continuam pe acest drum

Premierul Viorica Dancila a participat, miercuri, laForumul economic franco-roman. Aceasta a discutat aspecte ale economiei, dar si proiecte si strategii ce vizeaza viitoarele proiecte economice ale.

Viorica Dancila, despre candidatul PSD la prezidentiale: Prioritate vor avea colegii din partid. Ce spune despre Calin Popescu Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, la Parlament despre social-democratii care s-ar putea inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale. Dancila a evitat insa.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Nu trebuie sa se joace nimeni cu sentimentele copilului

Viorica Dancila a avut o prima reactie in cazul fetitei din Baia de Arama, judetul Mehedinti, care ar fi fost bruscata de catre procurorul de caz. Premierul spune ca luni va avea un raport complet pe masa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )