Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dancila, dupa ce a cazut: Intru in turul doi la prezidentiale. Nu demisionez din fruntea PSD. Nu-mi reprosez nimic, guvernul va ramane in istorie ca unul bun

Adevărul Adevărul,
Dancila, dupa ce a cazut: Intru in turul doi la prezidentiale. Nu demisionez din fruntea PSD. Nu-mi reprosez nimic, guvernul va ramane in istorie ca unul bun

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat joi, la Parlament ca pleaca cu datoria implinita si ca guvernul va ramane in istorie drept un guvern bun. Totodata, premierul a afirmat ca e sigura ca va ajunge in turul doi la alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

Un candidat la alegerile prezidentiale a fost eliberat din inchisoare cu trei zile inainte de turul doi

Omul de afaceri Nabil Karoui, intrat in turul doi al alegerilor prezidentiale din Tunisia, are in sfarsit ocazia sa-si convinga fata in fata alegatorii, fiind eliberat miercuri seara din inchisoare.

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele .

Shanghai Masters: Andy Murray, eliminat in turul doi de Fabio Fognini - Britanicul a servit de doua ori pentru victorie (Rezultatele zilei)

Andy Murray 289 ATP) si Fabio Fognini 12 ATP) au oferit un meci superb in turul doi la Masters-ul de la Shanghai. Dupa ce a pierdut primul set la tie-break, fostul lider mondial a impins partida in decisiv, unde a servit de doua ori pentru victorie. in cele din urma, Murray a trebuit sa se recunoasca invins, scor 6-74), 6-2, 6-72), dupa trei ore si 11 minute de joc.

Unionistii, fara sanse la functia de primar de Chisinau? Un nou sondaj arata ca Ion Ceban si Andrei Nastase vor ajunge in turul doi

WatchDog. MD si CBS-AXA au prezentat luni, 7 octombrie, rezultatele sondajului de opinie Omnibus pre-electoral 2 Chisinau 2019. Potrivit studiului, in turul doi al alegerilor locale din Chisinau, din 20 octombrie, vor ajunge Ion Ceban PSRM) si Andrei Nastase Blocul ACUM).

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

Care este prima reactie a Vioricai Dancila dupa ce Guvernul PSD a fost DEMIS!

Toate partidele s-au unit pentru a trece motiunea de cenzura. Au fost si colegi din cadrul PSD care au tradat, spune Viorica Dancila dupa votul inregistrat astazi, vot in urma caruia Guvernul PSD a fost demis.

Theodor Paleologu, critici dure la adresa contracandidatilor: Sunt niste gropari ai democratiei PSD-ul nu poate castiga alegerile, decat daca intra un Vadim in turul doi

EXCLUSIV ONLINE Theodor Paleologu a vorbit miercuri seara in cadrul dezbaterii Studentii fata in fata cu liderii politici despre alegerile prezidentiale din acest an si despre principalii sai.

Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Guvernul Viorica Dancila a cazut joi in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania ALDE. Ce urmeaza? Desi demis, Guvernul Dancila va mai continua o vreme sa functioneze.

Dancila, dupa esecul de la motiune: Raman la sefia PSD, nu am ce sa-mi reprosez

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu va pleca de la sefia PSD si ca nu are ce sa-si reproseze, dupa esecul din plenul Parlamentului. Dupa cum stiti, am fost aleasa prin congres, raman la.

Viorica Dancila, dupa ce a picat la motiune: Fac apel la presedinte sa vina cat mai repede in Parlament cu un nou premier (VIDEO)

Guvernul Viorica Dancila a picat joi testul motiunii de cenzura in plenul Parlamentului si a fost demis cu 238 de voturi. in prima declaratie dupa pierderea puterii, Viorica Dancila a afirmat ca spera ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )