Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un candidat la alegerile prezidentiale a fost eliberat din inchisoare cu trei zile inainte de turul doi

Adevărul Adevărul,
Un candidat la alegerile prezidentiale a fost eliberat din inchisoare cu trei zile inainte de turul doi

Omul de afaceri Nabil Karoui, intrat in turul doi al alegerilor prezidentiale din Tunisia, are in sfarsit ocazia sa-si convinga fata in fata alegatorii, fiind eliberat miercuri seara din inchisoare. continuă pe Adevărul

DECIZIE BOMBA: Unul dintre CAPII LUMII INTERLOPE tocmai a fost eliberat din inchisoare!

Desi este unul dintre cei mai periculosi infractori, judecatorii au decis sa il elibereze. DIVORTUL ANULUI! ANAMARIA PRODAN RUPE TACEREA! REGHECAMPF E LA PAMANT GALERIE FOTO) Joey Merlino, poreclit.

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

De ce este eliberat Cristi Borcea din inchisoare. Judecatorii au publicat motivarea sentintei

De ce este eliberat din inchisoare Cristi Borcea, fostul finantator al Dinamo Bucuresti. Judecatorii au publicat motivarea sentintei. De ce este eliberat Cristi Borcea din inchisoare? 8 februarie 2019 Borcea a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, alaturi de Radu Mazare. Instanta a dispus si confiscarea sumei de circa .

DigiSport: Motivarea instantei pentru sentinta de eliberare a lui Cristian Borcea din inchisoare

Pe 11 septembrie 2019, Judecatoria Sectorului 4 a decis ca fostul actionar al lui Dinamo, Cristian Borcea, poate fi eliberat din penitenciar, acolo unde executa o pedeapsa de 7 ani si 6 luni. Sentinta a venit dupa ce au fost contopite pedepsele din dosarele retrocedarilor ilegale de terenuri si transferurilor din fotbal. Astazi a fost data motivarea magistratilor, conform Digi24.

Dancila: Imediat, in saptamana de dupa motiune, voi veni cu remanierea in Parlament Alegerile prezidentiale se joaca la motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca saptamana viitoare va merge cu remanierea in Parlament, in cazul in care nu trece motiunea de cenzura de joi. Premierul a afirmat ca alegerile prezidentiale se joaca la motiunea de cenzura, relateaza news. ro.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

444 sectii de votare pentru Diaspora, la alegerile prezidentiale

Cele mai multe sectii sunt pentru romanii din Germania - 85 Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a aprobat infiintarea a 444 de sectii de votare in strainatate pentru alegerile prezidentiale din Romania, conform unui comunicat de presa transmis de institutia publica.

Condamnare dura in dosarul ANRP. Un fost deputat PNL, inchisoare cu executare. Cati ani a primit

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) l-au condamnat, marti, pe fostul deputat PNL Theodor Nicolescu, la 8 ani de inchisoare cu executare in dosarul ANRP. El a fost gasit vinovat pentru luare de mita, dar a fost achitat pentru fapta de abuz in serviciu. Decizia magistratilor este definitiva. Fostul deputat PNL .

Ce transmite Liviu Dragnea din inchisoare, inainte de motiunea de cenzura. Codrin Stefanescu a dezvaluit tot

Liviu Dragnea l-a delegat pe Codrin Stefanescu sa ii transmita mesajul, in ceea ce priveste motiunea de cenzura. Actul urmeaza sa fie citit joi, fiind unul decisiv in cazul Guvernului condus de Viorica Dancila. Ce transmite Liviu Dragnea din inchisoare Liviu Dragnea a transmis un mesaj din inchisoare, in legatura cu motiunea de cenzura initiata .

Sinteza zilei. Dezvaluirile care ar putea arunca in aer alegerile prezidentiale

Romania este pentru prima oara citata in scandalul acuzatiilor reciproce de coruptie din Statele Unite, care poate duce la destituirea presedintelui Donald Trump. Avocatul lui Trump promite, fara sa dea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )