Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, dupa intalnirea cu Klemm: Am propus ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona (VIDEO)

B1 B1,
Dancila, dupa intalnirea cu Klemm: Am propus ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, dupa intalnirea pe care a avut-o cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, ca a propus ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga. continuă pe B1

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu Klemm: Am discutat despre cum poate Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona

Intalnirea prim-ministrului Viorica Dancila cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, desfasurata luni, la Palatul Victoria, s-a incheiat. Ambasadorul Hans Klemm a venit la sediul Guvernului, unde a avu.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu Hans Klemm: Am pus si problema ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca, in discutia cu ambasadorul american Hans Klemm pe care a avut-o in cursul diminetii, a pus si problema ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona.

Ambasada SUA, dupa intalnirea Klemm - Dancila: Subiectul justitiei a fost discutat

Ambasada SUA a precizat, luni seara, faptul ca subiectul justitiei a fost discutat la intalnirea de luni dintre ambasadorul Hans Klemm si premierul Viorica Dancila, potrivit Agerpres.

Dancila, dupa intalnirea cu Hans Klemm: Am incercat sa am o abordare care sa sustina Romania

Premierul Viorica Dancila a avut , luni dimineata, la Palatul Victoria, prima intalnire oficiala cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, si a declarat ca a fost o intrevedere buna in care a incercat sa prezinte o abordare care sa sustina Romania.

Prima reactie a ambasadei SUA la Bucuresti, dupa intalnirea dintre premierul Dancila si Hans Klemm

Subiectul justitiei a fost discutat la intalnirea de luni dintre ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, si premierul Viorica Dancila, informeaza un raspuns al Ambasadei SUA la.

Viorica Dancila, dupa inregistrarile cu procurorii DNA: Ministrul Justitiei trebuie sa intervina

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca va avea o discutie cu ministrul Justitiei,Tudorel Toader, dupa ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat, duminica seara, la Antena 3, mai multe inregistrari din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )