Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prima reactie a ambasadei SUA la Bucuresti, dupa intalnirea dintre premierul Dancila si Hans Klemm

Antena3 Antena3,
Prima reactie a ambasadei SUA la Bucuresti, dupa intalnirea dintre premierul Dancila si Hans Klemm

Subiectul justitiei a fost discutat la intalnirea de luni dintre ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, si premierul Viorica Dancila, informeaza un raspuns al Ambasadei SUA la. continuă pe Antena3

PRIMA REACTIE a Elenei Udrea dupa ce A PARASIT Romania! ESTE O INFORMATIE OFICIALA (VIDEO)

Elena Udrea a plecat peste hotare, mai exact in Atena. Fostul ministru a lipsit joi de la un termen al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009. Judecarea apelului.

Dancila, dupa intalnirea cu Klemm: Am propus ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, dupa intalnirea pe care a avut-o cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, ca a propus ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga.

Prima reactie a lui Mihai Chirica, dupa ce a fost exclus din PSD: Doar organizatia de baza poate decide daca pot face parte din partid

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a facut declaratii dupa ce acesta ar fi fost exclus din PSD E un moment prin care a trecut si Catalin Ivan. S-a incercat si atunci o chestiune cu plata contributiei. Au.

Ambasada SUA: Subiectul justitiei a fost discutat la intalnirea dintre premierul Viorica Dancila si ambasadorul Hans Klemm

Ambasadorul Hans Klemm a discutat cu premierul Viorica Dancila subiectul Justitiei la intalnirea de luni de la Guvern, arata Ambasada SUA intr-un raspuns pentru HotNews. ro. Reamintim ca premierul Dancila l-a primit luni pe ambasadorul american in vizita de prezentare.

Guvernul, despre intalnirea dintre premier si ambasadorul SUA: Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea cu privire la caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones

Prim-ministrul Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea privind caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones implicit a bursei) si, totodata, speranta ca aceasta situatie nu va continua intrucat ar genera potentiale efecte la nivel global, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Aceasta ingrijorare a fost exprimata in fata ambasadorul SUA, Hans Klemm, care a fost primit luni, la Palatul Victoria. Potrivit Guvernului, Viorica Dancila a abordat discutia cu privire la perspectivele posibilitatii de a elimina, in cursul acestui an, obligativitatea vizelor de scurta sedere pentru cetatenii romani care calatoresc in SUA, prin includerea Romaniei in Programul Visa Waiver.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu Klemm: Am discutat despre cum poate Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona

Intalnirea prim-ministrului Viorica Dancila cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, desfasurata luni, la Palatul Victoria, s-a incheiat. Ambasadorul Hans Klemm a venit la sediul Guvernului, unde a avu.

Udrea, prima reactie dupa dezvaluirile despre Laura Codruta Kovesi de la Antena 3

Elena Udrea a reactionat, luni, dupa dezvaluirile-bomba facute de Mihai Gadea si Mircea Badea, duminica seara, la Editie Speciala. Avem tabloul complet al ceea ce inseamna azi lupta impotriva coruptiei.

Prima REACTIE a nevestei lui Cotimas dupa ce a vazut pozele. Am avut un soc

Florina Marcuta, sotia actorului Bebe Cotimas, a precizat ca a avut un soc cand a vazut fotografiile cu sotul sau si amanta lui. A fost un soc pentru mine sa vad acele fotografii si.

Prima REACTIE a nevestei lui Cotimanis dupa ce a vazut pozele. Am avut un soc

Florina Marcuta, sotia actorului Bebe Cotimanis, a precizat ca a avut un soc cand a vazut fotografiile cu sotul sau si amanta lui. A fost un soc pentru mine sa vad acele fotografii si filmulet.

Prima REACTIE a sotiei lui Cotimanis dupa ce a vazut pozele: AM AVUT UN SOC! Ma ...

Florina Marcuta, sotia actorului Bebe Cotimanis, a precizat ca a avut un soc cand a vazut fotografiile cu sotul sau si amanta lui. A fost un soc pentru mine sa vad acele fotografii si filmulet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )