Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat

România Liberă România Liberă,
Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat, de la Mini. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat, de la Ministerul Energiei, Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul, Ministerul Culturii si Ministerul.

Haos la un carnaval din Sri Lanka! Mai multi oameni, raniti de elefantii scapati de sub control

A fost haos printre turisti la un carnaval din Sri Lanka. 17 oameni au fost raniti dupa ce doi elefanti au scapat de sub control in timpul unei parade. Panica s-a instaurat inca de la inceputul.

Guvernul a schimbat din functie mai multi prefecti si subprefecti

Guvernul a decis, in sedinta de luni, schimbarea din functie a mai multor prefecti si subprefecti, p.

Guvernul a schimbat din functie mai multi prefecti si subprefecti

Guvernul a decis, in sedinta de luni, schimbarea din functie a mai multor prefecti si subprefecti, printre care prefectul de Bacau. Prefectul de Bacau, Maricica-Luminita Cosa, a fost inlocuita cu.

Dancila si mai multi ministri, prezenti la Serbarile de la Tebea Muresan (PNL): Au dat la o parte tot ce le-a stat in cale; s-au plasat in fata localnicilor iesiti din biserica si in picioare in fata veteranilor de razboi

Premierul Viorica Dancila a participat, duminica, alaturi de mai multi ministri, la Serbarile Nationale de la Tebea, dedicate implinirii a 147 de ani de la moartea lui Avram Iancu. Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan critica, intr-o postare pe Facebook, modul in care a instrumentalizat PSD-ul serbarea, el afirmand ca premierul a aparut, la finalul slujbei, cu alaiul de ministri si au dat la o parte tot ce le-a stat in cale.

Ce a facut Luiza Melencu, chiar cu o zi inainte sa dispara. A sunat de pe telefonul ei mai multi cetateni romi

Luiza Mihaela Melencu a disparut in data de 14 aprilie. Pret de 102 zile, oamenii legii nu au cautat-o, apoi cazul ei a devenit un scenariu de film. Ce a facut fata, cu o zi inainte sa dispara? Ce a facut Luiza Melencu, chiar cu o zi inainte sa dispara Luiza Melencu a disparut intr-o .

Romania, tara cu cei mai multi proprietari de locuinte din Europa, dar la coada clasamentului cand e vorba de platitul facturilor

Romania este tara cu cei mai multi proprietari de locuinte din Europa, dar suntem la coada clasamentului atunci cand trebuie sa achitam facturile la apa, gaze sau caldura. Din cele sapte milioane de.

incepe epurarea PSD. Dancila a demis cinci secretari de stat ai ALDE

Viorica Dancila a semnat eliberarea din functie a mai multor secretari de stat ai ALDE, se arata intr-o decizie publicata in Monitorul Oficial pe 9 septembrie. Premierul a semnat cererile de eliberare abia la doua saptamani de cand acestea au fost formulate.

DANCILA: Votul din Senat certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, considera ca alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate in Parlament si afirma ca social-democratii au curaj si incredere sa vina la vot cu un nou guvern.

Spania: Mai multi migranti au evadat dintr-un centru de retinere

Zece migranti au evadat dintr-un centru de retinere administrativa din Madrid ca-n filme: au legat m.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )