Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romania, tara cu cei mai multi proprietari de locuinte din Europa, dar la coada clasamentului cand e vorba de platitul facturilor

Antena3 Antena3,
Romania, tara cu cei mai multi proprietari de locuinte din Europa, dar la coada clasamentului cand e vorba de platitul facturilor

Romania este tara cu cei mai multi proprietari de locuinte din Europa, dar suntem la coada clasamentului atunci cand trebuie sa achitam facturile la apa, gaze sau caldura. Din cele sapte milioane de. continuă pe Antena3

O misterioasa firma, infiintata in urma cu doi ani, a ajuns unul dintre cei mai mari importatori de gaze din Romania

Actorii de pe piata gazelor urmaresc cu interes, de cateva luni, ascensiunea spectaculoasa a unui SRL cu doi angajati, care in foarte scurt timp a ajuns sa fie unul dintre cei mai mari importatori. in luna aprilie 2019 chiar a fost cel mai mare importator de gaze, cu o pondere de peste 50%. Cine se afla in spatele acestei firme? Cum a ajuns sa domine importurile de gaze? Multe voci de pe piata energiei, de la reprezentanti ai furnizorilor si pana la cei ai autoritatilor, spun ca firele ar duce pana la Moscova.

Mihai Chirica, inca o declaratie controversata: Romania a dat cei mai slabi muncitori pe santierele europene

Mihai Chirica, primarul din Iasi, a facut inca o declaratie controversata.

Romania are cea mai valoroasa echipa de canotaj tineret din Europa! 9 medalii de aur!

Romania a fost reprezentata la Campionatele Europene de Canotaj Tineret- U23 de la Ioannina, Grecia, de nu mai putin de 14 echipaje si 49 de sportivi, iar rezultatele obtinute plaseaza tara noastra in fruntea clasamentului european pe natiuni.

Ce a facut Luiza Melencu, chiar cu o zi inainte sa dispara. A sunat de pe telefonul ei mai multi cetateni romi

Luiza Mihaela Melencu a disparut in data de 14 aprilie. Pret de 102 zile, oamenii legii nu au cautat-o, apoi cazul ei a devenit un scenariu de film. Ce a facut fata, cu o zi inainte sa dispara? Ce a facut Luiza Melencu, chiar cu o zi inainte sa dispara Luiza Melencu a disparut intr-o .

Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat, de la Mini.

Viorica Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat, de la Ministerul Energiei, Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul, Ministerul Culturii si Ministerul.

Dancila si mai multi ministri, prezenti la Serbarile de la Tebea Muresan (PNL): Au dat la o parte tot ce le-a stat in cale; s-au plasat in fata localnicilor iesiti din biserica si in picioare in fata veteranilor de razboi

Premierul Viorica Dancila a participat, duminica, alaturi de mai multi ministri, la Serbarile Nationale de la Tebea, dedicate implinirii a 147 de ani de la moartea lui Avram Iancu. Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan critica, intr-o postare pe Facebook, modul in care a instrumentalizat PSD-ul serbarea, el afirmand ca premierul a aparut, la finalul slujbei, cu alaiul de ministri si au dat la o parte tot ce le-a stat in cale.

Jack Ma, cofondatorul celui mai mare retailer online din China, a demisionat la implinirea varstei de 55 de ani

Jack Ma, carismaticul cofondator al Alibaba Group Holding Ltd, cel mai mare retailer online din China, a demisionat din functia de presedinte marti, in ziua in care a implinit 55 de ani, intr-un moment in care industria sa este afectata de razboiul.

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

Campanie Aici ati fi putut vedea Monstri. din 27 septembrie - Romania, tara europeana cu cele mai putine ecrane la numarul de locuitori

Pentru a atrage atentia asupra numarului tot mai mic de cinematografe in care pot fi proiectate filmele romanesti, Transilvania Film si-a propus sa marcheze spatiile bucurestene care, pana nu demult, atrageau zilnic sute de cinefili. Aici ati fi putut vedea Monstri. din 27 septembrie este mesajul adresat publicului, prin intermediu afiselor amplasate pe frontispiciile cinematografelor Corso si Studio, dar si online.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )