Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat ai ALDE

Hotnews Hotnews,
 Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat ai ALDE

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat ai ALDE, potrivit unor hotarari publicate in Monitorul Oficial. Printre acestia se numara si Andreea Lambru, secretarul adjunct al Guvernului. Deciziile vin la aproape trei saptamani de cand ALDE a iesit de la guvernare. continuă pe Hotnews

Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat, precum si pe secretaru.

Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat, precum si pe secretarul general adjunct al Guvernului Andreea Ioana Lambru.

Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat, de la Mini.

Viorica Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie, la cerere, mai multi secretari de stat, de la Ministerul Energiei, Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul, Ministerul Culturii si Ministerul.

Dancila le-a dat afara din Guvern pe protejatele lui Tariceanu: Andreea Lambru si blonda de la Externe

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat ai ALDE, potrivit unor hotarari publicate in Monitorul Oficial. Printre acestia se numara Andreea Lambru, secretarul adjunct al Guvernului, si Magdalena Grigore, secretar de stat la Externe, ambele propulsate politic de Calin Popescu Tariceanu. Deciziile vin la trei saptamani de cand ALDE a iesit de la guvernare.

Premierul Dancila da afara ce a mai ramas din oamenii lui Tariceanu in Guvern

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat, precum si pe secretarul general adjunct al Guvernului Ioana-Andreea Lambru. Astfel, potrivit deciziilor publicate in Monitorul.

incepe epurarea PSD. Dancila a demis cinci secretari de stat ai ALDE

Viorica Dancila a semnat eliberarea din functie a mai multor secretari de stat ai ALDE, se arata intr-o decizie publicata in Monitorul Oficial pe 9 septembrie. Premierul a semnat cererile de eliberare abia la doua saptamani de cand acestea au fost formulate.

Liderul ALDE Dolj, propus de Dancila ministru al Energiei: Demersul meu si al colegilor mei, tot mai multi in toata tara, este tocmai salvarea partidului Ce ii reproseaza lui Tariceanu

Liderul ALDE Dolj, Ion Cupa, propus de Viorica Dancila pentru functia de ministru al Energiei, sustine ca demersul sau este tocmai pentru salvarea ALDE si repunerea partidului pe drumul corect, iar acceptarea propunerii premierului nu inseamna sub nicio forma plecarea la PSD. El mai spune ca sunt tot mai multi membri ALDE care cred ca drumul corect pentru ALDE nu poate fi fuziunea cu partidul lui Victor Ponta.

Problema tuturor utilizatorilor de telefoane mobile care folosesc aceste cartele. Tot mai multi romani se vor lovi de legea controversata

O noua lege impune niste lucruri care i-a socat pe toti utilizatorii de anumite cartele telefonice. Ordonanta a fost deja atacata la Curtea Constitutionala a Romaniei. Despre ce cartele este vorba mai exact si cum ii afecteaza pe detinatorii lor? Iata ce arata cumunicatul oficial! Lege controversata! Sunt vizati utilizatorii de anumite cartele telefonice Avocatul .

Chefi la Cutite sau MasterChef? Antena 1 sau PRO TV? Cine a avut mai multi telespectatori la debut

Chefi la Cutite sau Masterchef, emisiuni de gatit incepute de 3 bucatari celebri care s-au perindat de la o emisiune la alta si de la un post la altul, sunt fara dar si poate cele mai celebre show-uri culinare din Romania. Batalia e acerba, cutitele s-au ascutit din aceasta toamna, dar care e cea mai .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )