Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dancila explica mazilirea lui Carmen Dan: Se bazeaza pe evaluarea activitatii si a perceptiei publice

Adevărul Adevărul,
Dancila explica mazilirea lui Carmen Dan: Se bazeaza pe evaluarea activitatii si a perceptiei publice

Premierul Viorica Dancila a precizat faptul ca inlocuirea lui Carmen Dan si a lui Teodor Melescanu nu are legatura cu vreo presiune a lui Klaus Iohannis, ci vine in urma evaluarii facute de ea, dar tine cont si de perceptia publica fata de acestia. continuă pe Adevărul

Dancila explica de ce a demis-o pe Carmen Dan: Nu am facut-o pentru ca asa vrea Iohannis. Nu-mi dicteaza strada

La finalul Comitetului Executiv al PSD, presedintele partidului, Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul de Externe Teodor Melescanu urmeaza sa fie inlocuiti. in privinta lui Carmen Dan premierul a motivat decizia explicand ca Guvernul are nevoie de o mai mare credibilitate.

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

Dancila insista, pe Facebook, ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate. Ce raspundea premierul, cu cateva minute inainte, la o intrebare referitoare la 10 august

La scurt timp dupa ce a anuntat oficial remanierea lui Carmen Dan, Viorica Dancila a scris pe Facebook ca ea i-a cerut demisia ministrului de Interne, aceasta fiind o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa restabileasca increderea oamenilor in guvern.

Dancila sustine ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate

Premierul Viorica Dancila a precizat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca ea i-a cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne si aceasta este o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa.

Codrin Stefanescu, critici dure la adresa premierului Dancila pentru remanierea lui Carmen Dan

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu critica remanierea discutata luni de conducerea PSD, afirmand ca ministrii performanti de ieri devin remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi, iar.

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus ca din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece. Mi-am pus mandatul la dispozitie

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila si spune ca aceasta nu i-a cerut demisia, dar i-a spus ca din cei opt ministri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie sa plece, iar in urma acestei discutii ea si-a pus mandatul la dispozitie.

Viorica Dancila iese la atac dupa acuzatiile lui Carmen Dan:PSD nu cedeaza presiunilor lui Iohannis. Carmen Dan e dezinformata

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu e adevarat ca ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi demisa in urma presiunilor venite de la presedintele Klaus Iohannis.

Dancila le-a multumit lui Teodor Melescanu si Carmen Dan pentru activitatea din ministere: E nevoie sa redam romanilor increderea in institutiile publice

Viorica Dancila le-a multumit ministrului de Externe, Teodor Melescanu, si ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru activitatea desfasurata. La nivelul Guvernului, vom continua activitatea in acela.

Digi24: Viorica Dancila si Carmen Dan au fost prietene si vecine de bloc. Reactia oamenilor din Videle la conflictul dintre ele

Carmen Dan si Viorica Dancila au incheiat contondent colaborarea in Guvern. Putini stiu insa ca pe cele doua le-a legat o prietenie stransa, pe vremea cand locuiau in Videle. Au fost chiar si vecine de bloc. Ce isi amintesc localnicii despre acea perioada?.

Carmen Dan, replica pentru Viorica Dancila, dupa demisie

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )