Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

România Liberă România Liberă,
Dancila: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca va da o ordonanta de urgenta pentru inasprirea pedepsel. continuă pe România Liberă

Dancila anunta ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Guvernul va da o ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili, a anuntat joi seara premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili; Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara ca Guvernul va da o ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoarea pe viata pentru criminali, violatori si pedofili. Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate, a subliniat Dancila.

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca va da o ordonanta de urgenta pentru inasprirea pedepselor aplicate criminalilor, violatorilor si pedofililor, prin care va introduce inclusiv pedeapsa inchisorii.

Dancila anunta masuri pentru cresterea accesului pacientilor la medicamente

Guvernul aproba joi mai multe masuri pentru cresterea accesului pacientilor la medicamente si servicii medicale performante, masuri precum decontarea tartamentelor in strainatate sau in clinici private pentru pacientii cu afectiuni grave.

Aproape 48.000 de persoane au semnat o petitie pentru adoptarea Legii Alexandra - detentie pe viata pentru criminalii feroce care ucid minori sau femei insarcinate

Aproape 48. 000 de persoane au semnat o petitie pentru adoptarea Legii Alexandra propusa de PNL, care prevede introducerea detentiei pe viata pentru criminalii feroce care ucid minori sau femei insarcinate. Liberalii cer convocarea de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea actului normativ si a unor modificari legislative pentru ca tragedii precum cea de la Caracal sa poata fi prevenite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1914 seconds )